Šta bi moglo uvjeriti Zidanea da Isco bude u početnom sastavu protiv Juventusa?



Svi znamo situaciju oko Isca u posljednja dva tjedna, te o planovima Zidanea u vezi Španjolca, no ono štio bi moglo razuvjeriti francuskog stručnjaka da baš Isco krene od prve minute protiv Juventusa je njegov nastup u Cardiffu!

Iako je velika većina startne postave za utakmicu u torak definirana, sasvim je razumljivo da Zidane nije još odlučio za svaku poziciju koji će igrač točno krenuti od prve minute.

Zbog prošlogodišnjeg nastupa u finalu Lige Prvaka i to baš protiv Juventusa, Isco se ima pravo nadati da će ga trener Real Madrida uvrstiti u startnu postavu.

Zidane sam po sebi zaista ima životopisnu povijest s talijanskim klubom, ali ono posljednje iskustvo je baš ono koje se najviše i spominje.

Posebice valja izdvojiti drugi dio utakmice u Cardiffu u kojem je momčad Real Madrida bila fantastična i to je bilo poluvrijeme u kojem je pokazana prava snaga kraljevskog kluba.

Isco je u tom navratu bio dio prve postave i možda se Zidane odluči za istu varijatnu i ovog puta.

Tokom ove internacionalne pauze Isco je s dva nastupa za Španjolsku pokazao koliko ej kvalitetan igrač, a u posljednjoj u kojoj je postigao hat-trick je jednostavno nešto za pamćenje.

No to nije jedini razlog zbog kojeg bi se Zidane mogao odlučiti za Isca. Uz to što se uspio odmoriti, on je bio dijelom momčadi koja je u prvoj utakmici osmine finala Lige Prvaka porazila PSG.

I baš te utakmice mogu poslužiti kao primjer koliko se Isco dobro uklapa u planove trenera, ali opet nekako najistaknutija je ona protiv Juvea jer je njihova obrana glasila za najbolju obranu u tom trenutku.

Isco je svoj dio posla obavio kod posjeda lopte, ali i kod visokog presinga s kojim nije dozvolio Talijanima da igraju svoju igru.

On nije putovao u posljednjoj utakmici Madrida na Gran Canariju, a to može znači kako ga Zidane čuvao za utakmicu protiv Juventusa!

Objavi komentar

0 Primjedbe