Sandro Wagner: "Bayern se ne treba plašiti Cristiana Ronalda"



Napadač Bayerna Munchena, Sandro Wagner, pohvalio je Cristiana Ronalda, ali isto tako kaže da njegov tim ima jednu od najboljih odbrana u Europi i da se ne treba bojati zvijezde Real Madrida kada se suoče u polufinalu Lige prvaka.

Real Madrid će u srijedu, 25. aprila/travnja igrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka na Allianz Areni, prije povratka na stadion Santiago Bernabeu u utorak, 1. svibnja/maja.

Cristiano Ronaldo je najbolji strijelac Lige prvaka sa 15 postignutih golova, sedam više od njegovih najboljih izazivača. Dok je Wagner puno divljenja prema Portugalcu, također je uvjeren da ga Mats Hummels, Jarome Boateng i drugi mogu čuvati.

"Ronaldo postiže toliko golova da je nevjerojatno", izjavio je za mješovitu zonu nakon Bayernove pobjeda 5-1 nad Borussia Mönchengladbach u subotu.

"Nemam čak ni toliko golova na treningu. Mislim da je sjajan. Volim ljude poput njega. Zabavno je. Bilo bi dosadno kad bismo bili svi isti."

"On će igrati u ovim utakmicama protiv nas. On je nevjerojatno dobar igrač i drago mi je što ćemo se dva puta suočiti s njim. Međutim, naša obrana je brutalno snažna. Imamo najbolju obranu u Europi, tako da se ne moramo plašiti."

Bayern je u polufinalnoj fazi Lige prvaka igrao šest puta protiv Real MAdrida, pobijedivši u četiri od tih utakmica, a Wagner je uvjeren da bavarci mogu postići rekord protiv igrača Zinedinea Zidanea na pet pobjeda od sedam.

"Real je bio najteži protivnik pored Rome i Liverpoola. Ali mi imamo odličan tima, tako da smo jako sigurni i pozitivni za tu utakmicu. Mi smo u dobrom raspoloženju i veselimo se tome."

Objavi komentar

0 Primjedbe