Ronaldov gol škaricama - gol stoljeća?



Ne treba kriti zadovoljstvo ili bilo što drugo jer Ronaldov pogodak je definitivno za povijesne knjige.
Dani Carvajal je poslao centaršut unutar kaznenog prostora Juventusa.

Lopta je tako došla do Cristiana Ronalda i na toj visini gdje bi bilo koji drugi nogometaš rekao: "Ma ne..",.. No ne i najbolji na svijetu, ne i Cristiano Ronaldo! I jučer su svi mediji pisali kako je najbolji na svijetu došao s neke druge planete, negdje gdje nemoguća misija jednostavno ne postoji.

On možda ima 33 godine, ali se definitivno tako ne kreće, nekako više liči kao da ima 23. I tako je skočio, jako visoko, neki ni glavom ne mogu do te visine, vinuo se u nebo pod oblačnim torinskim nebom i postigao je pogodak za pamćenje. Škaricama je matirao jednog od najvećih golmana svih vremena, matirao je Ginaluigija Buffona!

NAVIJAČI JUVENTUSA SU TO PREPOZNALI S APLAUZOM!

I baš kao Zidaneov čaroban volej one noći u Glasgowu, bio je to gol koji je sve nas podigao na noge, koji je sve nogometne zaljubljenike podigao na noge. Svi smo se čudili Zidaneovoj reakciji, ali moramo priznati da smo manje više svi reagirali na prilično sličan način. Takvom potezu od strane portugalskog genijalca se jednostavno morate diviti.

I onda u onom trenu kada su se očekivale nove salve zvižduka, kada je Ronaldo pohitao ka korner zastavici da proslavi pogodak dominacije, navijači Juventusa su počeli aplaudirati. Svakog vjernog pratitelja Reala, pa i Cristiana Ronalda, taj trenutak je definitivno doveo do suza. Da, to je sposoban napraviti trenutni osvajač Ballon d'Or, a ako ovako nastavi i sljedeći definitivno. Ono čemu su svi prisutni na stadionu svjedočili je nešto ogromno i odlično.

Shvatili su to i tako su se prema tom i ophodili, iako su znali da je u tom trenutku njihova momčad gotovo eliminirana iz najelitnijeg nogometnog natjecanja.

NAJBOLJI NA SVIJETU NAPOKON IMA POGODAK ZA KOJIM JE TOLIKO ŽUDIO!

I na kraju je i sam Ronaldo dobio pogodak kojeg je toliko želio, što je bio jedini pogodak koji je falio u njegovoj impresivnoj, zavidnoj i beskonačnoj kolekciji. I da stvar bude bolja, na kakvoj pozornici je samo došao do tog pogotka. Mogu zamisliti samo kako je izgledao tada svaki navijač, ne samo Real Madrid nego i nogometa. Koliki je to samo bio izvor ponosa u tom trenutku, a to govorim iz svoje perspektive. Uvijek ćemo pisati kako je ovo igrač kojeg nikad više dok smo živi (barem ja) nećemo vidjeti na djelu. Ovo je nešto što se viđa sada i nikad više!

To je pogodak koji će sigurno mnoge ljude na planeti privoliti da navijaju za Real Madrid, da postanu dio velike obitelji, ma najveće na svijetu. Ali i njega, najboljeg i najkompletnijeg igrača u povijesti nogometa - Cristiana Ronalda.

Objavi komentar

0 Primjedbe