Roman Abramovich "inzistira" veliku razmjenu igrača između Chelsea i Real Madrida



Prema riječima Don Balona, vlasnik Chelsea, Roman Abramovich '"inzistira" na velikoj razmjeni između Chelsea i Real Madrida.

Naime, radi se o razmjeni Edena Hazarda iz Chelsea i Garetha Balaea iz Real Madrida. Velšanin je povezan s prelaskom u bivšu ekipu Tottenhama Hotspur na kraju sezone, ali Abramovich želi Balea u redovima Chelsea.

28-godišnjak se pridružio Realu 2013. godine i odigrao je 183 nastupa u svim natjecanjima i postigao 140 golova. Bale je doživio mnogo ozlijeda tijekom pet godina na Santiago Bernabéu, međutim, predsjednik Florentin Perez se pita da li vrijeme zadržati igrača koji je samo 16 ligaških utakmica počeo ove sezone i postigao 15 golova u svim natjecanjima.


Njegov odnos s glavnim trenerom Zinedine Zidaneom mogao bi biti loš nakon što mu nije dao šansu da igra od prve minute protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka. Također, Gareth Bale protiv Juventusa nije počeo u prvoj utakmici četvrtfinala od prve minute, dok je u uzvratnoj utakmici bio u početnom sastavu, ali je na poluvremenu napustio teren.


Plavci bi mogli ponuditi oko 350 hiljada funti po tjedan dana, a Chelsea bi mogao pobijediti Tottenhama za transfer Velšanina. Međutim, Eden Hazard možda mora ići u suprotnom smjeru. 27-godišnjak je u svim natjecanjima postigao 161 gol u 294 utakmica, otkad je stigao u Chelsea iz Lillea 2012. godine, no njegova forma je zanemarena ove sezone.

Sve zavisi od situacije sa Garethom Baleom.

Objavi komentar

0 Primjedbe