Sjetimo se svi izjave Nassera Al-Khelaifija, kada je rekao kako će od svakog kluba koji poželi kupiti igrača PSG napraviti prometnu stanicu... Čini se da sada želi kupiti igrača Real Madrida i spreman je ponuditi 200 milijuna eura!!

I to već ovog ljeta kako stvari stoje! PSG želi u svoje redove dovesti Tonija Kroosa!

Realu će ponuditi 200 milijuna eura, a Nijemcu ugovor od 5 godina i kako stvari stoje prilično unosan ugovor.


I da stvari počnu biti ozbiljnije, bliski izvori Tonija Kroosa govore kako je igrač zasićen sa svim što je napravio u Madridu i kako želi novi ugovor. Naime je njegov agent rekao kako će s pregovorima pričekati ljeto i onda će odlučiti što će Kroos dalje u karijeri.

Iako ima još tri godine ugovor s Realom, čini se kako opcija oko odlaska postoji.

2014. godine Toni je stigao iz Bayerna u Real Madrid za 25 milijuna eura. U tom periodu s Realom je osvojio dvije titule Lige Prvaka i jednu titulu LaLige. Dodao je tom i dvije titule Svjetsko Klupskog Kupa i dvije titule UEFA Super Kupa, ali i španjolski Super Kup.

United je isto tako jedan od klubova koji želi vijdeti Nijemca u svojim redovima i sigurno neće stajati mirno ako PSG krene u akciju.

Perez itekako želi dovesti Neymara, a ovo možda shvati kao određenu prednost u pogledu FFP-a, pa Kroosa prepusti Francuzima kako bi došao do najveće brazilske zvijezde u ovom trenutku!