Prava opasnost za Real Madrid leži na Santiago Bernabeu?



Real Madrid je u Munchenu došao do pobjede od 1:2, no svi u Realu znaju da moraju na Santiago Bernabeuu dovršiti započeti posao na Allianz Areni. Domaći stadion bi trebao biti mjesto na kojem se nalazi srce svakog kluba, a utakmica protiv Bavaraca bit će jednaka finalu.

A ono što se dogodilo protiv Juventusa u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige Prvaka je veliko upozorenje za Los Blancose. Ono što Zidanea uvelike brine je da Real Madrid ove sezone bilježi više pobjeda i manje poraza u gostima nego na domaćem terenu.

Već pet puta ove sezone gosti koji su došli na Santiago Bernabeu su otišli s pobjedom. I kada tome dodamo još 7 remija, onda dolazimo do broja od tek 14 pobjeda ove sezone na domaćem terenu. I sada, utorak bi trebao biti posljednji korak Madrida ka finalu u Kievu i tu jednostavno ne smije biti grešaka.

Prošli put kada je Bayern stigao na Bernabeu, uspjeli su nadoknaditi iz prve utakmice 1:2 rezultat, pa je utakmica otišla u produžetke.I što ima gore od svega kada dođemo do zaključka da nakon tog odmah za vikend dolazi utakmica El Clasica.

Dobar rezultat u Munchenu, kao i lekcija protiv Juventusa govori Realu da ne treba razmišljati o Barceloni, Betisu, Villarrealu, Leganesu, pa i uzvratu protiv "Stare Dame", gdje su sve nabrojane ekipe na kraju otišle s pobjedom u sezoni 2017/18 s Berabeua.

Madrid nije pobijedio u domaćoj utakmici gotovo mjesec dana, zadnja je bila ona protiv Girone. Atletico Madrid, Juve i Bilbao su zaustavili Real Madrid na tom putu i izgovora za takve rezultate nema.

Sljedećeg utorka na red dolazi najvažnija utakmica u sezoni.

Objavi komentar

0 Primjedbe