Polufinale Lige prvaka: Bayern Munchen - Real Madrid



Real Madrid će se suočiti s Bayern Munchenom u polufinalu Lige prvaka.. Prva utakmica će se igrati na Allianz Areni 25. aprila/travnja, s druga utakmica igra se na Santiago Bernabéu 1. maja/svibnja. Klub koji prođe dalje igrat će finale Lige prvaka u Kijevu, koje će se igrati 26. maja/svibnja. U drugoj polufinalnoj utakmici Liverpool igra protiv Rome.

Bayern München

Nakon što su nedavno zabilježili dvije pobjede i tako postali prvaci Bundeslige i prije toga osvoijli kup, osvojili su drugo mjesto u svojoj skupini u Ligi prvaka, u grupi s PSG-om, ali s lošijom golom razlikom. U četvrtfinalu su izbacili Besiktasa sa ukupnom pobjedom 8-1 prije nego što su izbacili Sevillu u četvrtfinalu. Lewandowski je njihov prvi strijelac s 5 golova. 

Real Madrid protiv Bayerna je utakmica koja se najviše igra u povijesti Lige prvaka, a momčad Real Madrida je na putu prema 10. titulu i 12. upravo izbacila Bayern Munchen. Prošle sezone utakmica je odlučena nakon produžetaka na Bernabéu nakon pobjede u Munchenu. U sezoni 2013/14, bijeli su pobijdili na Allianz Areni čak s rezultatom 0-4, a kod kuće su slavili 1-0.

Objavi komentar

0 Primjedbe