Ocjene igrača: Real Madrid 1-1 Athletic Bilbao



KEYLOR NAVAS 7,0
 - Ne možemo Keylur zamjeriti baš ništa. Kod pogotka nije kriv, vezna linija je ispala i to se nije smjelo desiti. U nekoliko drugih navrata Keylor je odreagirao fantastično i to je za svaku pohvalu.

DANI CARVAJAL 8,5
 - Po meni, najbolji igrač Madrida i da nije bilo Kepe, definitivno bih ga proglasio igračem utakmice. Dani je fajter, veliki borac i čini se kako je na samom kraju sezone svoju razinu forme podigao vrlo visoko. Samo neka takav ostane do samog kraja. Onu obranu prsima nikada neću zaboraviti.

RAPHAEL VARANE 6,5
 - Varane je odigrao jednu soldinu utakmicu bez nekih većih grešaka u obrani. Mogao se upisati u strijelce nakon krasnog udarca glavom, ali na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom reakcijom mu Kepa to nije dozvolio.

SERGIO RAMOS 7,0
 - Kapetan je ponovno igrao utakmicu na vrlo visokoj razini, intervenirao je u nekoliko zaista opasnih situacija, te je i on bio jedan od glavnih igrača, koji je pokretao igru Real Madrida. Nažalost nije uspio doći do pogotka.

MARCELO 6,0
 - Solidna partija od strane Marcela i ništa više. Bio je aktivan tokom cijele utakmice, ali nije uspio materijalizirati niti jednu svoju akciju. U obrani je bio sasvim solidan, što se od njega i očekuje. Definitivno može više.

LUCAS VAZQUEZ 6,5
 - Prvo poluvreme fantastično, posebice ona solo akcija, ali drugo poluvrijeme dosta loše u odnosu na prvo jer mogao je zabiti pogodak, ali nije uspio na pravi način pogoditi loptu. U svemu ostalom u pogledu defenzivne igre, svoj dio posla odradio je sasvim dobro.

LUKA MODRIĆ 6,5
 - Ova ocjena samo zbog asistencije. Kao prvo, Luka nije bio u utakmici punih 90 minuta.. On jednostavno mora bolje. Kao drugo, s asistencijom se iskupio za veliku grešku. Kao i protiv PSGa, Luka ponovno nije ispratio igrača i ponovno smo primili pogodak jer on jednostavno ne igra dovoljno dobro fazu obrane. Mora bolje!

TONI KROOS 6,5
 - Ni Toni Kroos nije impresionira. Igrao je sasvim solidno za svoje standarde. Imao je i par dobrih asistencija, ali lopta jednostavno nije htjela u gol zbog izvanrednog Kepe. Koliko je mogao pokušao je urapvljati utakmicom, no nažalost to nije bio slučaj punih 90 minuta.

MARCO ASENSIO 6,5
 - Asensio je bio prilično aktivan, kako na kolektivnoj, tako i na individualnoj razini. Trudio se tokom cijele utakmice, dobro se povezivao sa suigračima, ali nažalost lopta nije htjela u gol. Imao je dobra dva pokušaja, ali nažalost nije uspio zabiti.

KARIM BENZEMA 4,0
 - Definitivno je izgubio pouzdanje, nejgovi udarci nisu više ni blizu opasni, kao ni njegova igra. Ja se nadam da će proigrati ako se bude toliko forsirao.

CRISTIANO RONALDO 7,5
 - Iako je mogao više, on je u ovoj utakmici ponovno napravio dosta. Mogao je više, ali sa svojim pogotkom došao je do 12. uzastopnih utakmica u kojima je postigao barem jedan pogodak gledajući sva natjecanja i svakako je jako dobra stvar što će ostati u formi uoči utakmice protiv Bayerna.

GARETH BALE 5,0
 - Od Balea sam definitivno očekivao više, a ne tek par mršavih udaraca prema vratima. Otvarao se, nudio se, ali to je sve bilo daleko od gola i bezopasno po Kepu... Slabo, jako slabo za igrača njegovih predispozicija.

ISCO 7,0
 - Sa svojim ulaskom u igru Isco je definitivno promijenio kompletan tok utakmice. Real je postao ekipa s nešto više i ritma i dinamike u svojoj igri. Kreirao je par prilika, imao je par dobrih akcija, a da je igrao od samog početka, prilično sam siguran da bi ishod ove utakmice bio drugačiji. Mora igrati protiv Bayerna!

Objavi komentar

0 Primjedbe