Ocjene igrača: Las Palmas 0-3 Real Madrid



Real Madrid je jučer na gostovanju zabilježio sigurnu pobjedu protiv Las Palmasa (0-3).

Ocjene igrača: 

Navas - 7.5

Spasio nas je u ključnom trenutku, dobar položaj, mada nije imao puno toga za napraviti. Dobro je kontroliralo svoj prostor u šesnaestercu.

Nacho - 7

U 28. minuti s očitom ozljedom napušta teren. Bio je tužan jer mu je to prva povreda u karijeri. Animo Nacho!

Varane - 8

Raphael Varane je bio lider u odbrani. Skoro sve zračne duele je dobio, imao je u par navrata nekih problema s Callerijem, ali na kraju je sve ispalo jako dobro.

Vallejo - 9

Treba pohvaliti Valleja jer je iskoristio priliku. Svoj dio posla je odradio na najbolji mogući način.

Theo - 6.5

Theo je isto tako odradio jednu dobru utakmicu. Imao je potrebnu dozu agresivnosti s kojom je zatvarao svoju stranu, ali i on nam je prema naprijed ostao dužan jer mu uvijek nešto fali.

Asensio - 6.5

Iako mu je Zidane dodijelio drugačiju poziciju od one standardne, Asensio nam je u nekim segmentima igre (u napadačkom dijelu) ostao dužan, baš kao i Nacho i Theo. U obrani je dobro ispratio svoje igrače.

Vazquez - 7

Iako je izborio prvi penal, ostaje dojam kako je mogao pokazati više i kako je mogao ovu utakmicu odraditi na bolji način. Ne možemo mu zamjeriti borbu i požrtvovnost, ali definitivno je morao igrati bolje jer smo u par navrata izgubili loptu zbog njega u fazi kontra napada.

Modrić - 7.5

Luka je dosta loše počeo u utakmicu. Do 12' minute je dva puta loše odigrao na sredini terena i to smo skoro skupo platili, no na Las Palmas nije bio raspoložen pred golom. Kasnije je podigao razinu svoje igre, a svakako treba napomenuti fantastičnu asistenciju za Garetha Balea.

Casemiro - 7

Čvrsta igra.  Definitivno je napredovao u svojoj igri i to moramo pohvaliti kod njega. On zna kada može otići naprijed, elegantno se riješava lopte i nije nervozan kada ju ima u posjedu. Sjajan je posao odradio protiv Las Palmasa.

Benzema - 8

Karim Benzema je zabio pogodak iz penala i odigrao je jednu dobru utakmicu u pogledu otvaranja prostora i povezivanja s drugim igračima. Imao je prilike, mogao je vrlo lako i do hat-tricka, ali jednostavno ne ide.

Bale - 9 igrač utakmice

Bale je igrač utakmice. Postigao je dva pogotka, postigao je onaj prvi, koji je razbio utakmicu i odveo ju u jednom smjeru. Tokom utakmice je bio raspoložen, trčao je, otvarao se, pokušao je i asistirati, ovakav Bale će nam biti potreban sve do kraja sezone.

Zamjene: 

Achraf - 7.5

Ono što nismo vidjeli od Nacha, vidjeli smo od Achrafa, iako je njemu falila završnica. Sjajno se otvara, traži dubinu sa svojim trkovima, ali fali mu zadnji dio akcije i to je i više nego očigledno. U obrani je bio solidan, u nekim situacijama je odreagirao dobro, a u nekima je mogao i bolje.

Kovačić - 7.5

Njegovi driblinz ii samopouzdanje na loptu na neki način, i dalje se poboljšava i baš je sjajno ga gledati. Sjajno se otvarao, povukao je nekoliko kontra napada, ali nažalost nismo uspjeli iz njih napraviti nešto konkretnije.

Llorrente - 6.5

 Marcos je nastavio tamo gdje je Casemiro stao. Pokrio je prostor, dobro se nadopunjavao s Mateom i sudjelovao je u izgradnji napada Reala. Imao je i udarac prema golu, ali je lopta otišla iznad prečke. Isto tako je dirao loptu rukom nešto malo izvan 16 metara, ali to sudac nije vidio. Sve u svemu, solidna partija.

Objavi komentar

0 Primjedbe