Ocjene igrača: Juventus 0-3 Real Madrid



KEYLOR NAVAS - 7,5

 - Keylor Navas je u ovoj utakmici pokazao ono što najbolje radi u onim najvažnijim trenucima. Reagirao je jako dobro u prvom dijelu, pa potom i u drugom i slobodno možemo reći kako je naš vratar velikim dijelom zaslužan za ovaj rezultat. Imao je par nesmotrenih radnji, ali nakon ovakvog nastupa sve to se zaboravlja.

DANI CARVAJAL - 8,0

 - Pa još jednom, može li se taj čovjek umoriti?! Ja mislim da ne može. Kad ga vidim na početku utakmice, s istom dozom energije mi izgleda i kada sudac označi kraj. Dani je bio izuzetno dobar u napadačkom dijelu, ali falila je asistencija, no u obrani je bio i više nego odličan. Sjajno je pkrivao prostor, sjajno je vršio presing, borbenost na djelu, svaka čast Dani!

RAPHAEL VARANE - 8,0

 - Varane je isto tako u ovoj utakmici pokazao onaj pravi realovski karakter, onaj pravi pobjednički mentalitet. Sjetite se samo slobodnog udarca iz kojeg je dobio loptu u glavu, Rafa se ustao i nastavio igrati bez imali problema. Imao je priliku i za zabiti, ali kako zamjeriti takvo što igraču koji je dobio gotovo svaki duel u svom 16ercu i koji je u posljednji čas intervenirao prije igrača Juvea u svom petercu?!

SERGIO RAMOS - 8,5

 - Kapetana nećemo imati u drugoj utakmici zbog nesmotrenog žutog kartona, ali sve ostalo u ovoj utakmici Sergio je odradio bez ikakve greške. Ne mogu zaboraviti onaj start na samom početku kada je izblokirao udarac i tako spriječio gol. To je kapteanski posao, tako igra Sergio Ramos!

MARCELO - 8,5
 - Marcelo je u prvom poluvremenu bio samozatajan, ali je zato u drugom dijelu svoj dio posla završio s prekrasnom akcijom i s prekrasnim pogotkom s kojim je stavio otčku na "i" i tako je omogućio Real Madridu da jednom nogom čvrsto stane u polufinalnu fazu najelitnijeg nogometnog natjecanja.

CASEMIRO - 7,5

 - Iako je imao svoje mušice tokom utakmice, gdje je zavlačio bespotrebno loptu i kasnio s dodavanjem, Casemiro je ponovno pokazao koliko znači Madridu u terminima trke i pokrivanja praznog prostora. Dobro se nadopunjavao u sredini terena s Kroosem i Modrićem, a u defenzivi je sjajno pratio sve igrače koji su ulazili u koridor ispred obrane Reala.

LUKA MODRIĆ - 7,5

 - Nećete mi zamjeriti ako kažem da je Luka mogao bolje, zar ne? Imao je par netočnih dodavanja, par puta je loptu poslao unazad, a imao je i par prilika koje nije iskoristio na najbolji mogući način. No generalno gledano Luka je odradio dobru utakmicu u kojoj je uz svoje suigrače u veznoj liniji sjajno diktirao tempo igre kako utakmice, tako i Real Madrida.

TONI KROOS - 8,0

 - Iz moje perspektive Kroos je odigrao jednu sjajnu utakmicu, koja bi bila gotovo savršena da je u nekim navratima do kraja ispratio svog igrača u kontra napadu Juventusa. Kako sam ranije naveo, sjajno je držao konce igre Real Madrida uz Modrića i ostale suigrače u veznoj liniji, a sjetimo se samo kako je zatresao prečku u prvom dijelu utakmice.

ISCO - 8,0

 - Kakva asistencija kod prvog gola... Sjajno otvaranje, sjajni driblinzi, Isco je ponovno pokazao koliko može kada ga se stavi na poziciju koju on voli igrati. Isco uvijek treba igrati na poziciji ofenzivnog veznog s potpunom slobodom jer tada pruža ovakve partije. Dao je Kroosu i Modriću dosta slobode, a i neke od svojih defenzivnih dužnosti je odradio sa stilom.

KARIM BENZEMA - 7,0

 - Da nije onako sjajno izblokirao braniča kod Ronaldovog gola svojim tijelom, sada bi dobio jako nisu ocjenu. Samo iz tog razloga sedmica, pa tko god se sa mnom ne slagao. Ja vjerujem da Benzema može više, ali kada na onakav način gubite lopte i ne pokazujete žar u igri, onda se tu nema što za dodati. Kada je izašao Real Madrid je zbog više igrača u veznoj liniji postao kompaktniji.

CRISTIANO RONALDO - 10,0* igrač utakmice

- Najbolji igrač u historiji nogometa

LUCAS VAZQUEZ - 7,5

 - Lucas je u malo vremena koliko je igrao u odnosu na ostale odradio izvrstan posao, a ocjena bi bila mnogo veća da je postigao pogodak kojeg je morao zabiti. Kada je ušao Real Madrid je dobio balans u veznoj liniji, Lucas se požrtvovno bacio u nekoliko navrata kako bi uzeo loptu i sjajno je gradio svoju igru po desnoj strani sa Carvajalom.

MARCO ASENSIO -

 - Marco nije igrao previše, odnosno odigrao je posljednjih 17 minuta. U tom periodu je sjajno igrao i odlično se povezivao s Marcelom na lijevoj strani.

MATEO KOVAČIĆ -

 - Isto tako bez ocjene. Pogodio je prečku na samom kraju, pa odmah nakon toga zaradio žuti karton.

Objavi komentar

0 Primjedbe