Nova "bitka" između Isca i Jamesa



U srijedu na Allianz Areni gledati ćemo finale prije finala, veliki sukob Bayern Munchena i Real Madrida, ali i dvojice igrača koji su potajno ključni za svoje ekipe. Riječ je o Iscu i Jamesu,.

Oba igrača su jako kvalitetna, ali prošle sezone se niti jedan nije mogao nametnuti Zidaneu u startnih 11, pa je Kolumbijac zbog toga odlučio otići u München. Prošle sezone obojica su se istaknuli po svojim igrama i statistici, ali Zidane ih je koristio kao dobro poznati "plan B".

Ipak, dok su igrali zajedno Isco je dobio tu bitku. On je bio taj koji je "uskočio" u sastav kada se ozlijedio Bale i on je igrao u Ligi prvaka te i u samom finalu protiv Juventusa. James je to finale odgledao s klupe, što je značilo da mora spakirati kofere i otići.

Veznjaci imaju sličnu statistiku i ove sezone pred ogled njihovih ekipa u Ligi prvaka. Španjolac je odigrao 2.714 minuta, a Kolumbijac 2.199.

Isco je postigao osam pogodaka, a James šest. Što se tiče asistencija, tu prednjači James s 12 na prema devet.

Upitno je hoće li James zaigrati od prve minute protiv Real Madrida, ali on ima jako važnu ulogu u njihovom timu kao i Isco u našem. Obojica su u jako dobroj formi i biti će ih zanimljivo vidjeti na suprotnim stranama.

Obojica znaju da moraju odigrati na jako visokom nivou ovaj dvomeč. Onaj tko odigra bolje i pobjedi će sigurno imati zagarantirano mjesto u prvih 11 u Kijevu. Isco je već igrao u tri finala Lige prvaka (u Lisabonu, Milanu i Cardiffu) dok James još uvijek čeka na svoje prvo i sigurno će biti motiviran protiv Madrida u srijedu.

Objavi komentar

0 Primjedbe