Nezaustavljivi Cristiano Ronaldo: Ima više golova u Ligi prvaka nego Neymar, Luis Suarez, Ronaldo, Ronaldinho, David Villa i Francesco Totti zajedno



Cristiano Ronaldo ima sve veći popis zapanjujućih zapisa i priznanja u njegovoj zbirci, ali u Ligi prvaka, gdje je zasjao.

Portugalska zvijezda dodala je još dvije izvanredne europske statistike na njegovo ime u srijedu navečer nakon dramatičnog poraza od 3-1 protiv Juventusa i njegov gol je bio 15 ove sezone u Ligi prvaka.

Nakon što je u posljednjoj minuti postigao gol mirno iz penala i tako odveo Real Madrid u polufinale, Sportsmail je pogledao neke od najsmrtonosnijih rekorda 33-godišnjeg Cristiana Ronalda u najvećem europskom takmičenju.

Veliki igrač se pojavi u velikim utakmicama. Tako nešto je doživio Cristiano Ronaldo. Liga prvaka je izgleda njegovo takmičenje i najbolji je strijelac u historiji.

Samo postaje jasno kakva je razina na kojoj Ronaldo igra tijekom godina u Real Madridu.

Francesco Totti, brazilski dvojac Ronaldo i Ronaldinho, David Villa, Luis Suarez i Neymar smatraju se jednim od najboljih igrača u njegovoj generaciji.

Ipak, na najvećoj pozornici nogometnog kluba, čak i uz zajedničku vještinu, svi gledaju u Cristiana.

Ronaldov gol iz penala protiv Juventusa bio njegov 120. gol u Ligi prvaka, što je najviše od bilo kojeg igrača.

Dok su Totti, Ronaldo, Ronaldinho, Villa, Suarez i Neymar zajedno uspjeli postići 118 golova u 293 nastupa.

Objavi komentar

0 Primjedbe