Napokon smo vidjeli pravog Isca u dresu Real Madrida ove sezone



Zamislite samo koliki je problem nastao kada je Isco rekao da mu igranje za Španjolsku puno više godi jer ima mnogo više pouzdanja nego kada igra u dresu Real Madrida, no s jučerašnjim nastupom pokazao je kako je vjerojatno taj problematika uklonjena.

Koliko se samo pitanja pojavilo nakon što je Argentinu poslao kući s tri komada u njihovoj mreži, s odličnom partijom, pa čak i protiv Njemačke, a da i ne spominjemo onaj nastup protiv Italije u 2017. godini. Svi su se pitali zašto takav igrač nema neki kontinuitet i u klubu kada tako dobro igra na nacionalnoj razini, ali i što ga je to natjeralo da izgubi pouzdanje.

No vratit ćemo se opet na jučerašnju utakmicu i navesti kako sada niti jedan razlog, pa čak ni takav komentar nije potreban jer je nekako sve na utakmici protiv Malage izgledalo apsolutno drugačije.

Igrao je Isco fantastično i protiv Juventusa, čisto da ne bi bilo zabune, ali s onim jučer protiv momčadi iz Andaluzije, protiv svoje bivše ekipe, Isco je odradio fenomenalan nastup.

Kada Luka Modrić ne igra, tada se u Madridu traži igrač, koji može na sličan način diktirati tempom utakmice kao i Hrvat.
Kao što je slučaj i kod Ronalda. Kada ne igra Portugalac, tada se traži neki drugi igrač koji može postići pogodak.

I jučer Isco je obavio obje dužnosti bez ikakvih problema.

Mladi Španjolac počeo je ubirati sve dividende svojeg izvrsnog nastupa protiv Sampolijeve momčadi i Zidane mu je očito u posljednjih nekoliko utakmica ukazao više povjerenja, a ovaj mu je sve vratio nazad.

I u derbiju, pa i na utakmici protiv Juventusa, Benzema je taj koji je ostao na klupi, pokazalo se na utakmici protiv Malage s razlogom. Isco je sada taj koji definitivno ima veće povjerenje, ali i zasluženu prednost nad Francuzem.

Ako je za vjerovati Zidaneu da će uvijek igrati onaj u formi, onaj najbolji na treningu i u proteklim utakmicama, Isco ne treba brinuti za svoju minutažu.

Objavi komentar

0 Primjedbe