Nakon što su  igrali Ligu prvaka, bijeli su vraćaju utakmicama La Lige. Nakon plasmana u polufinale Lige prvaka, Real Madrid svoju pozornost skreće natrag na domaće natjecanje. Krenuli su prema La Rosaledu, sceni prošlogodišnjeg La Liga trijumfa, u potrazi za sve tri boda protiv Malaga (20:45 sati).

"Dobro smo i spremni smo za dobru izvedbu", rekao je trener Real Madrida, Zinedine Zidane.

Osim ozlijeđenog Nachoa, cijela momčad završila je posljednji trening koji je bio jučer. Među njima je bio Benzema, koji je postigao jedan od dva gola u posljednjoj pobjedi i donošenju titule La Lige na La Rosaleda stadionu. Málaga je jedan od najomiljenijih francuskih protivnika u ligi jer je postigao ukupno osam golova protiv ovog kluba.

Andaluzijska ekipa treba pobjedu da ostane u La Ligi i sljedeće sezone, ali teško da će doći do toga. Tim koji vodi José González, koji je došao kao zamjena za Míchela u januaru/siječnju, nalazi se na 20. mjestu sa samo 17 bodova. Kod kuće su uspjeli upisati 3 pobjede, 3 remija i 9 poraza. Njihov posljednji sukob na domaćem terenu završio je 1-0 pobjedom nad Villarrealom.

Najava 32. kola La Lige: Malaga - Real Madrid | Nedjelja, 15. april u 20:45 sati