Manchester United mogao bi oboriti rekordni transfer u Premier ligi dovođenjem igrača iz Real Madrida



Manchester United je ovog ljeta povezan s nizom velikih zvijezda na koje bi potrošili novac, budući da je njihov izazavo osvojiti Ligu prvaka i Premier ligu sljedeće sezone.

Trenutno najveći transfer u Premier ligi je 89 miliona funti za Paula Pogbu, kojeg je Manchester United doveo iz Juventusa još 2016. godine, a čini se da su spremni oboriti taj rekord ovog ljeta.

To je zato što španjolski list Don Balon izvještava da je Manchester United spreman ponuditi 123 miliona funti za dovođenje Isca iz Real Madrid.

Jose Mourinho baš gotivi španjolskog veznog igrača i vjeruje da bi mogao biti igrač koji će napraviti razliku između osvajanja naslova sljedeće sezone.

25-godišnji igrač Real Madrida ove sezone je počeo samo 19 od mogućih 33 ligaške utakmice.

Don Balon izvještava da Zidane nema dovoljno povjerenja u Isca i da nije igrač koji može zadržati se u početnom sastavu i da će Los Blancosi prihvatiti ponudu ukoliko mu daju više minuta za igru.

Isco želi razjasniti svog menadžera o ulozi u momčadi na stadionu Santiago Bernabeu prije donošenja odluke o svojoj budućnosti.

Izvješće nastavlja pisati da je United spreman ponuditi rekordnih 123 miliona funti kako bi doveli bivšu zvijezdu Malage na Old Trafford tijekom ljeta.

Koliko je ova informacija istinita, ostaje nam da vidimo.

Objavi komentar

0 Primjedbe