Luka Modrić: "U ovakvim utakmicama iskustvo je ključno"



Luka  Modrić se pojavio u sobi za novinare na stadionu Juventus u prvooj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između Juventusa i Real Madrida (utorak, 20:45 sati).

Igrač Real Madrida je govorio: "U ovakvoj vrsti utakmica najvažnije je iskustvo i mali detalji, što može biti ključno. Suočene dvije momčadi s puno kvaliteta, važno je imati manje pogrešaka i iskoristiti njihove mogućnosti za pobjedu u utakmici."

"Osjećam se dobro. Nemam nikakvu nelagodu kao što sam imao u posljednjoj utakmici, za mene je to najvažnija stvar. Osjećam se dobro i nadam se nastaviti na isti način kao i u posljednjim utakmicama. Da vidimo pristup, trener će nam danas i sutra reći kako ćemo igrati. Ne mogu vam više ništa reći."

Benzema: "Vidim Benzemu vrlo dobro, iako ne postiže golove kao što kažete, ali je postigao golove u važnim utakmicama, također ima i drugih načina da pomogne timu. Vrlo smo sretni s njim."

Cristiano Ronaldo: "Cristiano ima puno samopouzdanja. Nevjerojatan je, zabio je mnoge golove i za nas je važno da se uključi. Sa Cristianom imamo više šanse za pobjeđivanje utakmica i prolazak u polufinale."

Isco: "O Iscou mogu reći da je dobar igrač, vrlo važan za naš tim i ništa drugo, ali trener će odlučiti. Dobro je da drugi govore dobro o našem timu. To znači da nas poštuju. Juventus je dobar tim s dobrim igračima." 

Bale: "Vrlo dobro vidim. Sretan je, dobro trenira. Ova je sezona za njega ozbiljna zbog ozljeda koje je imao, ali u posljednje vrijeme osjeća se fizički dobro. Imao je nekoliko uzastopnih utakmica u kojima je postigao golove. Ima puno kvalitete, a njegov je doprinos vrlo važan za nas jer nam pomaže mnogo brzinom. Važno je da je fizički dobro i ništa drugo. " 

Isco ili Bale u startnih jedanaest? "Pokazali smo tijekom ove sezone i ove godine da se s jednim i drugim igračem osjećamo vrlo dobro na terenu. Najvažnija stvar za mene je da zajedno trčimo na terenu, borimo se zajedno i ako Bale ili Isco igraju za mene, to je isto jer obojica znače puno za tim i mogu puno doprinose. Trener uvijek odluči. Obojica mogu dati puno kvalitetnih i mnogih mogućnosti timu."

Objavi komentar

0 Primjedbe