Lucas Vazquez: "Nema diskusije oko penala, igrač me je gurnuo i ja sam pao"



Jedna od ključnih igrača u srazu Real Madrida i Juventusa bio je Lucas Vazquez, a evo kako je on na kraju utakmice komentirao penal:

 "Cristiano mi je dodao loptu u peterac i kada sam ju pokušao kontrolirati, branič me udario i ja sam pao. Nema nikakve dodatne diskusije oko tog penala. Moramo biti sretni što smo prošli u polufinale, to je ono najvažnije. U pogledu svađe poslije utakmice i penala u posljednjim minutama... Sasvim je normalno da oni prosvjeduju."

 "Liga Prvaka ne oprašta i morate biti usredotočeni punih 90 minuta tokom utakmice u ovom natjecanju. Znali smo kako se trebamo držati i taj pogodak Ronalda je bio ključan. Sada, s kim god da se susretnemo moramo se dobro pripremiti s dobrom motivacijom i sa ciljem da dođemo do finala."

MARCELO: "Nikada se nismo prestali boriti."

 "Bilo je ovo 10 puta uzbudljivije nego obična utakmica. Nikad ne znate što će se dogoditi u ovakvoj utakmici. Morali smo igrati dobro poslije tri pogotka koja smo primili, a protiv ekipe kao što je Juventus jako se teško vratiti, on vas mogu napasti preko kontre i igraju jako dobro. No mi smo to uspjeli zahvaljujući napornom radu, poniznosti i volji da ostvarimo više. Svaka utakmica je drugačija. Otkako sam stigao u Madrid, naučili su me da vjerujem do samog kraja. Vidio sam dobro penal i sve je bilo jasno kao dan."

VALLEJO: "Vjerovali smo do samog kraja."

 "Osobno sam se jako radovao Ligi Prvaka na samom početku i na kraju smo prošli u polufinale, što je ujedno i najvažnija stvar. Nismo željeli gubiti kako je ispalo na početku. Željeli smo pobjedu zbog navijača, koji su nas bodrili do samog kraja."

 "Kada Ronaldo preuzme odgovornost, tada morate ostati smireni i zadržati fokus. Došao sam u svakom slučaju istrčati do kraja ako ne uspije, ali zabio ga je sigurno. U nadoknadi, dobro smo se držali i bili smo zaista ujedinjeni. Nakon pauze nismo izgubili živce, vjerovali smo jedan drugom i penal je dokazao da se ta vjera isplatila, pa čak što smo zabili i u nadoknadi kako bi prošli u polufinale."

DEBI U LIGI PRVAKA

 "Želim se zahvaliti svojim suigračima, koji su mi stvarno uvelike pomogli. Postoje stvari koje uvijek možete popraviti. Volim ponovno pogledati utakmice i analizirati ih, no zaista sam jako sretan. Nadam se da ću ostati ovdje još mnogo godina."

ATMOSFERA NA BERNABEUU

 "Bilo je nevjerojatno, to je jedinstveno iskustvo. Trebate cijeniti to kada istrčite na teren. Želim se zahvaliti svima koji su mi dali podršku jer se sada nalazim u zaista privilegiranoj poziciji."

Objavi komentar

0 Primjedbe