Kroos: "Stvarno smo motivirani za osvajanje Lige prvaka treću godinu zaredom"



Toni Kroos se kao i Zidane kratko obratio medijima uoči sutrašnjeg ogleda s Bayernom u sklopu polufinala Lige prvaka, a evo što je Nijemac rekao:

Što očekujete od suparnika? "Očekujem jakog suparnika jer je ovo polufinale Lige prvaka. Bayern je u dobroj formi i možda igraju jedan od najboljih nogometa u zadnjih nekoliko godina. Osvojili su ligu prilično rano. No, to ne znači da su usporili s ritmom. Prošle sezone smo ih izbacili u četvrtfinalu i sada su sigurno motivirani."

Razlike u odnosu na prošlu sezonu? "Mislim da su u boljoj formi nego prošle sezone, prvenstveno zbog ozljeda. Tada nisu imali Lewandowskog. Oni igraju kao jedan i u njihovoj svlačionici je sigurno dobra atmosfera. Mi smo tu da im to pokvarimo."

Heynckes? "Kada je on u velikom klubu gdje je dobra atmosfera, tu je zajamčen uspjeh. On drugačije razgovara s igračima i vjerojatno zbog toga imaju tako dobru atmosferu."

Povratak Ramosa? "Sergio je izvrstan i vrlo važan igrač za nas. Nadam se da ćemo igrati bolje nego protiv Juventusa. Imali smo prilike, ali na kraju smo sretno prošli. Drago mi je što će Ramos igrati."

Gladni ste za trofejima? "Da, naravno. Ovo je jedini naslov kojeg možemo osvojiti ove sezone. Prije dvije godine je bila slična situacija i na kraju smo osvojili Ligu prvaka, bili smo jako motivirani. Osvojili smo tri Lige prvaka u zadnjih nekoliko godina i sada smo u polufinalu. Želimo opet uzeti naslov! Imali smo PSG u osmini finala, pa Juve u četvrtfinalu, a to nije lagan put."

Razlika između Bayerna i Madrida? "Zahtjevi su slični u oba tima. Uče vas da morate osvajati svako natjecanje. Onaj tko osvaja sve za sebe može reći da je najbolji. U Španjolskoj su ljudi više strastveni kada je u pitanju nogomet i ima puno više emocija."

Koga biste istakli iz Bayerna? "Poznajem ih sve jako dobro, iz Bayerna i reprezentacije. Imaju vrlo dobre igrače na svakoj poziciji i jači su nego prošle sezone. Moramo igrati našu igru i ne osvrtati se na pojedince."

"Naslov prvaka Europe se ne može kupiti. Taj trofej je jako poseban za ekipu kao što je Real Madrid. Imamo igrače koji igraju na najvišoj razini. Ovi igrači imaju iskustva i znaju da treba biti smiren i u najtežim situacijama."

Objavi komentar

0 Primjedbe