Juventus - Real Madrid: Prognoza za okladu u Ligi prvaka



Real Madrid će posjetiti Torino gdje će igrati protiv Juventusa u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (utorak, 3.april, 20:45 sati) gdje će bijeli prema mnogima biti favoriti da prođu u polufinale, pa su tako i u kladionicama (kvota 1,40) protiv Talijana (2,75).

Ovako izgleda oklada u prvoj utakmici: pobjeda Juventusa (kvota 2,85) / remi (kvota 3,25) / pobjeda Real Madrida (kvota 2,60).

Ekipa Massimiliana Allegri ima dobar znak za pobjedu u prvoj utakmici. Glavni razlog je što su pobijedili 15 od 19 utakmica na svom stadionu u Seriji A i Ligi prvaka. Samo Lazio uspio je pobijediti na stadionu Juventus (1-2 19. studenog).

S druge strane, Real Madrid dolazi u jedan od najboljih trenutaka, s četiri pobjede u prvenstvu, posljednje dvije protiv PSG-a. U La Ligi, iako nema puno opcija za naslov, imaju četiri pobjede uzastopne. Bijeli su uspjeli pobijediti samo jednom na gostovanju kod Juventusa, a to je bilo 1962. godine.

Dvoboj između Cristiana Ronalda i Dybale bit će jedna od najvećih atrakcija utakmice.  Najbolji strijelac Lige prvaka, do sada ima 22 gola u ligi. U međuvremenu, Argentinac je postigao pet golova otkad se oporavio od ozljede.

Objavi komentar

0 Primjedbe