James Rodriguez: "Bayern ne mora gledati na utakmice protiv Reala kao osvetu"



Bayern Munchen neće gledati na utakmice protiv Real Madrida kao neku osvetu nakon prošlogodišnjeg poraza u četvrtfinalu Lige prvaka, inzistirao je James Rodriguez.

Kolumbijac je bio dio Realove ekipe koja je izbacila Bayern iz četvrtfinala Lige prvaka u sezoni 2016/17. Međutim, on sada nastupa u dresu kluba iz Munchena i spremanj je pomoći njemačkoj ekipi kako bi izbacili Los Blancose iz Lige prvaka.

"Ne trebamo gledati dvije utakmice protiv Madrida kao osvetu ili nešto poput prošle godine", rekao je za TZ novine.

"Real Madrid zna koliko je potrebno boriti se za Ligu prvaka iz godine u godinu, oni su povijesni tim ovog natjecanja. Bayern se ne bi trebao bojati, znaju igrati dobro protiv Real Madrida. Moramo vjerovati u sebe, ostati mirni i odigrati dvije jake utakmice, ali to neće biti lako jer znaju što je potrebno za borbu za ovaj naslov svake godine."

"Jedanesterac Real Madrida protiv Juventusa? Real Madrid je uvijek takav, uvijek žele pobijediti i ne prestaju pokušavati do kraja. Penal je bio nagrada za sve što su postigli da prođu dalje."

"Cristiano Ronaldo? "On je stroj za postizanje golova koji je uvijek tu kad god je potreban pa moramo biti jaki kao tim kako bismo bili sigurni da neće imati svoj najbolji dan. Ali to je isto s drugim igračima. Oni nisu samo Ronaldo, oni imaju sjajne igrače na drugim pozicijama i jasno je da neće biti lako."

Objavi komentar

0 Primjedbe