Isco je bio klučan igrač u pobjedi Real Madrida



U prvoj postavi Real Madrida protiv Juventusa ostalo je jedno mjesto koje je netko od igrača trebao ugrabiti i to je na našu sreću bio Isco. I ponovno je napravio istu stvar kao i prije 11 mjeseci kada je "Staru Damu" razmontirao u finalu Lige Prvaka u Cardiffu!

Možemo reći kako se Zinedine Zidane kockao s razigravačem, te je njega postavio u prvih 11 ispred Lucasa Vazqueza, Marca Asensija, Garetha Balea,... No Isco je samo potvrdio da se radi o izvanrednom igraču.

I ono što smo gledali prije 11 mjeseci, mogli smo gotovo vidjeti kao reprizu. Ponovno je Španjolac zadavao velike glavobolje igrači Juventusa i njihovom stručnom stožeru jer očigledno za njega lijek nemaju.

Isco je od 54 pokušaja dodavanja ostvario stopostotni učinak... Vjerovali ili ne, ali tako je. I tu možemo reći kako je Isco uvijek bio ključan igrač Madrida u ovim nokaut utakmicama u Ligi Prvaka za Real Madrid.

Zidane je mladog Španjolca i bivšeg igrača Malage uvrstio u svoju dobitnu formulu, a kako sada stvari stoje Real Madrid grabi ka trećoj uzastopnoj tituli prvaka.

On nije bio briljantan samo kada je imao loptu u svom posjedu, uvelike je pomogao obrani, tako da je uz sve to dodao prekrasnu asistenciju za Ronalda, ali je bio dio akcije i kod pogotka Marcela.

U svakom slučaju, Isco je pokazao koliko može biti opasan kada igra na svojoj poziciji.

Objavi komentar

0 Primjedbe