Za treću uzastopnu pobjedu Real Madrida u Munchenu pobrinuo se dvojac Marcelo i Marco Asensio. Ovaj zadnji očigledno posebno voli igrati utakmice protiv Nijemaca.

I tako je Real Madrid napravio značajan korak prema naprijed u pogledu finala u Kievu, iako nije odigrao utakmicu za pamćenje. Kao i na utakmici protiv PSGa, Asensio se na lijevoj strani osjećao kod kuće, a jučer je dodao još jedan pogodak u svoju kolekciju važnih zgoditaka.

Da, Navas je svakako pogriješio kod pogotka kojeg je postigao Bayern, ali se iskupio s obranama u drugom dijelu susreta. Definitivno će biti buke oko Navasa, ali on sada ide po treći trofej Lige Prvaka.

A sama vrijednost Lucasa za Zidanea vjerojatno cijene nema.

Igrač iz Galicije je počeo utakmicu, a sjetimo se da je u Cardiffu bio jedan od onih na listi za otpis, koji nisu bili ni na klupi. On je bio taj koji je na desnoj strani napao Rafinhu, on je predao loptu Realu u posjed, a poslije nekoliko trenutaka zajedno s Asensijem je kreirao pobjednički pogodak Real Madrida.

I onda se ozlijedio Carvajal, a Zidane je tražio od Lucasa da se povuče na njegovo mjesto i da čuvao izuzetno raspoloženog Riberyja. Bayern je imao problema. I Robben i Boateng su se ozlijedili, a Neuer, Alaba i Vidal već od ranije nisu mogli igrati.

I onda sva sreća, pa Guardiola nije na klupi jer bi vjerojatno ponovno okrivio svoje doktore za to... Te bi nastao novi eksces. Ovo je bila još jedna velika utakmica u kojoj Bale nije sudjelovao. I kako prolaze i dani i utakmice Bale se doima kao da je više van nego unutar kluba.

Sve pokazuje na to da će Bale ovog ljeta napustiti Real Madrid.