Gareth Bale će razmotriti sve ponude koje bude imao na ljeto, ali jedna stvar mu je prioritet!



Prema brojnim engleskim medijima, Gareth Bale će ovog ljeta dobiti nekoliko ponuda od, također, engleskih klubova, a isti mediji javljaju da će Velšanin svaku posebno razmotriti. No, navodno je njegov prioritet ostanak u Real Madridu.

Najčešće se spominje odlazak u Manchester United koji će na ljeto osvježiti momčad i pokušati će "skinuti" City s vrha. Dok se ne isključuje niti povratak u Tottenham u kojem je igrao od 2007. do 2013. godine.

Također, budućnost Garetha Balea ovisiti će i o sljedećoj utakmici koju Real Madrid igra u utorak protiv Juventusa. Upitno je hoće li on krenuti od prve minute, ali ako krene, morati će se ponovno dokazati treneru i navijačima koji su jako zahtjevni.

Bale više nije ključan igrač za Real Madrid, a u to smo se uvjerili kada ga je Zidane posjeo na klupu u obje utakmice protiv PSG-a.

Real Madrid bi volio zadržati Balea, a i on bi volio ostati u Madridu. Međutim, ako on ostane, Real Madrid bi mogao izgubiti igrače za budućnost. Marco Asensio, Lucas Vazquez i Isco bi tako vjerojatno imali puno manje prilika za igru, što se navijačima nikako ne bi svidjelo jer su oni njihovi ljubimci.

Objavi komentar

0 Primjedbe