Daily Mail: Eden Hazard će doći u Real Madrid pod jednim uvjetom



Real Madrid će ovog ljeta dovesti jedno ili dva zvučna imena u svoje redove te to već i ptice na granama progovaraju. No, pitanje svih pitanja je tko bi mogao doći? Jedan od onih koji se često povezuju s Real Madridom je i Eden Hazard, krilni napadač iz londonskog Chelseaja.

Belgijanac će navodno pristati na dolazak u Real Madrid, ali želi da se za njega napravi mjesta kako bi sigurno igrao u startnih 11, javlja Daily Mail. Prema tome, najlogičnije rješenje bi bio odlazak Garetha Balea, kojeg navodno želi Jose Mourinho u Manchesteru.

Ovaj transfer će biti posve izvjestan ako Zidane ostane na klupi Los Blancosa jer je poznato da on "obožava", kako je i sam rekao, gledati 27-godišnjeg reprezentativca Belgije kako igra. Isto tako, ako Zidane ostane, gotovo sigurno ćemo gledati scenarij u kojem Bale odlazi.

Velšanin i trener Real Madrida ove sezone izgleda i nisu baš na "ti". Napadač je pao u drugi plan, većinu utakmica ulazi s klupe, a kada igra, ne pokazuje dovoljno. Nije igrao od prve minute u važnim utakmicama protiv PSG-a i Juventusa (prvu utakmicu), a kako sada stvari stoje, isto će biti i protiv Bayerna u srijedu.

Da se vratimo na potencijalni transfer Hazarda. Izvori iz Engleske tvrde da bi cijena za Belgijanca bila oko 100 miliona eura jer mu uskoro ističe ugovor s ekipom iz Londona.

Objavi komentar

0 Primjedbe