Čudesna istraživanja: Ronaldo ima biološku strukturu 23-godišnjaka



Zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo žestokim treninzima je ostvario zaista impresivne rezultate kada je njegovo tijelo u pitanju.

Iako je nedavno napunio 33 godine, smatra se da Cristiano bez ikakvih problema može igrati na visokom nivou do 40. godine, a i medicinska istraživanja tvrde da bismo CR-a još dugo mogli gledati na terenu.

Istraživanja jedne medicinske labaratorije pokazala su nevjerovatne rezultate. Utvrđeno je da Ronaldo ima biološku strukturu 23-godišnjeg čovjeka.


Dakle, iako su mu 33 godine, Cristianovo tijelo je deset godina mlađe i to mu omogućava igre na visokom nivou u ovom dijelu karijere, dok većina njegovih vršnjaka ozbiljno razmišlja o okončanju karijere

Ronaldo u tijelu ima sedam procenata tjelesne masti. Obični igrači imaju oko 10 ili 11 procenata, a mišićna masa mu čini 50 posto tijela, što je mnogo više na uobičajenu strukturu kod fudbalera koja ne prelazi 46%.

Fizička struktura tijela omogućava mu dominaciju nad protivnicima. Skače više i bolje, ima znatno bolje motoričke sposobnosti koje maksimalno koristi.


Ronaldo je doista prava mašina.

Objavi komentar

0 Primjedbe