Cristiano Ronaldo, nemilosrdan protiv Juventusa



Liga prvaka se vraća i Real Madrid će igrati još jednom protiv Juventusa. To je sukob u kojem se  Cristiano Ronaldo posljednjih godina pokazao odlučujućim. Portugalac je uživao igrati protiv talijanske momčadi, nakon što je postigao u svakom od njegovih susreta protiv njih do sada: 7 golova u 5 utakmica.

On je započeo s postizanjem golova u grupnoj fazi 2013./14. U prvoj utakmici Ronaldo je postigao dva gola za pobjedu 2-1, prije nego što je postigao jedan gol u Torinu. Jedna sezona kasnije, timovi su ponovno sastali, ovaj put u polufinalu, Portugalac je u prvoj utakmici u Torinu postigao jedan gol kada je njegova ekipa izgubila 2-1, da bi u uzvratnoj utakmici postigao još jedan gol, ali nije bilo dovoljno jer ja Alvaro Morata odveo Juventus u finale.

Posljednji put kada su se bijeli sukobili s Juventusom bile su lijepe uspomene za Madrid. Bilo je to u finalu u Cardiffu, u utakmici u kojoj smo gledali kako Real Madrid osvaja 12. titulu Lige prvaka. Cristiano Ronaldo je odigrao sjajnu utakmicu o tako vodio svoj tim do titule, nakon što je postigao dva gola. Otvorio je goleadu u finalu prije nego što je dao svoj drugi, a za Real treći gol koji je osigurao titulu Real Madridu.

Objavi komentar

0 Primjedbe