Bivši predsjednik Real Madrida, Ramon Calderon je rekao kako je priča o Lewandowskom tek krinka jer to nije igrač koji će na ljeto u Madrid. Trenutno vodstvo kluba ima sasvim drugog igrača u planu!

Calderon je bio predsjednik Madrida od 2006.-2009. godine. On i dalje ima određene veze na Bernabeuu, te govori kako će ovog ljeta Harry Kane krenuti putem Madrida.

Za The Sun Calderon je rekao ovako: "Bez imalo sumnje, Kane je glavni cilj Reala ovog ljeta."

 "Ako žele igrača za sljedećih 5 ili 6 godina, onda je to svakako Kane, no svima je jasno da će Levy za njega tražiti cijelo bogatstvo. Koliko ja znam Spursi govore kako nemaju namjeru pustiti njega bilo kuda, ali isto govori i Bayern za Lewandowskog."

 "Rummenigge je rekao kako se može kladiti da će Robert i naredne sezone nositi dres Bayerna, ali u nekoliko slučajeva i za vrijeme mog predsjedavanja igrač je taj koji na kraju odlučuje."

I tako je sudbina htjela da se prije finala u Ligi Prvaka susretne baš Lewandowski sa svojim Bayernom protiv Real Madrida. Poljski reprezentativac je ove sezone kroz sva natjecanja za Bayern postigao 39 pogodaka i prema nekim izvorima čini se kako bi ovog ljeta mogao tražiti transfer u potrazi za novim izazovima.

S druge strane Kane nije pravio nikakvu "galamu" oko svojeg odlaska, a Tottenham sigurno želi zadržati glavnog napadača Engleske u svojim redovima.

Neki od medija u Španjolskoj su govorili kako je Kane odbio Real Madrid i transfer ovoga ljeta jer nije bio zadovoljan s akcijama koje je poduzeo Madrid oko transfera.

Unatoč stavu Spursa, Calderon vjeruje kako će Kane ipak završiti u dresu Reala jer se ista stvar dogodila i 2009. godine kada je Cristiano Ronaldo za 80 milijuna funti prešao u redove Los Blancosa iz Manchester Uniteda.

Tako je Calderon dodao: "Ferguson i ostali ljudi u Unitedu su govorili kako će on ostati, te da nema nikakve šanse da ode, a mi smo na kraju sklopili ugovor."

 "Godinu dana prije nego je službeno došao pričali smo s Ronaldom i on je rekao da on sam želi pregovarati sa svojim klubom, te se odlučio na potpis ugovora s nama i na transfer ovdje kod nas."

 "Ista stvar se dogodila s Robinhom 2008. godine kada je otišao u City. Prvo pokušate igrača razuvjeriti, ali kad spoznate da on želi otići, onda tu ne možete napraviti apsolutno ništa."