5 stvari na koje Real Madrid mora obratiti pažnju kod Bayerna



U Real Madridu su upoznati s tim da će Bayern biti veliki test u polufinalu Lige Prvaka jer u ovom trenutku Bavarci igraju jako dobar nogomet.

Jasno je svima da oni imaju tek par slabosti, ali imaju puno više jačih strana.

I tako Vam donosimo 5 stvari koje Bayern ima i koje predstavljaju zaista veliku silu u njihovoj momčadi!

1. ROBERT LEWANDOWSKI

U dosadašnjem dijelu prvenstva poljski internacionalac je skupio 5 pogodaka u Ligi Prvaka, a u pogledu svih natjecanja je postigao 39 golova.

Prošle godine je imao problema s ozljedom kada su igrale ove dvije momčadi, ali sada je u punom pogonu.

2. JAMES RODRIGUEZ

U Realu znaju sve o Jamesu Rodriguezu, igraču kojeg su posudili Bayernu na dvije godine.

Definitivno bilježi impresivne nastupe otkako je stigao, igra mnogo više nego na Bernabeuu, a isto tako zabija i asistira, kao i uvijek. Doduše, samo asistira, ne zabija kao što je to radio u Realu.

3. ALLIANZ ARENA

Da je u prednosti kada god igraju na domaćem terenu to je jasno, ali baš svima. Na domaćem terenu nisu izgubili niti jednu utakmicu ove sezone, odnosno upisali su 13 pobjeda i 2 remija.

U Ligi Prvaka su porazili Anderlecht, Celtic, PSG i Besiktas ispred svoji strastvenih navijača, a u četvrtfinalu u uzvratnom dvoboju su remizirali protiv Seville.

4. OBRANA

Da su prilično dobri u obrambenom dijelu u Ligi Prvaka govori činjenica da su primili tek 8 pogodaka (4 su primili za vrijeme Ancelottija na utakmici protiv PSG-a u prvoj utakmici grupne faze).

Jerome Boateng i Mats Hummels igraju jako dobro i njih dvojicu će biti jako teško za slomiti.

5. JUPP HEYNCKES

Ono što je stvorilo njihovu momčad je upravo Jupp Heynckes.

U sezoni 2012/13 nakon što je otišao iz kluba, osvojio je trostruku krunu, a sada je došao nakon Carla Ancelottija kako bi ponovno sredi stvari u ekipi.

Ali on isto tako jako dobro poznaje Real Madrid. Jer je s najboljim klubom na svijetu isto tako osvojio trofej Lige Prvaka!

Objavi komentar

0 Primjedbe