Zvijezda Liverpoola unatoč ponudi Juventusa želi u Real Madrid



Čini se kako njegovo vrijeme u Liverpoolu polako prolazi i on je spreman napustiti Anfield i pridružiti se ekipi s Bernabeua, barem tako navode vijesti usko povezani s "Redsima".

Emre Can želi u Real Madrid. Čini se kako je Nijemac itekako željan preći u Madrid, unatoč ponudi Juventusa od 85 tisuća eura na tjednoj bazi. Podsjetimo se, Can nije produžio ugovor s Liverpoolom i čini se da i neće, pa su u red za njegovim uslugama stali mnogi klubovi, pa tako i Real Madrid.

Real Madrid treba nove igrače u sredini terena, a Can je gotovo perfektan igrač koji dolazi u najbolje godine i koji je već skupio dosta iskustva igrajući u Liverpoolu. Modrić je već u 30im godinama i sasvim je realno za očekivati kako bi njegova forma mogla polako početi padati.

U ovom trenu Blancosi mogu slobodno razgovarati s Canom jer je do njegovog isteka ugovora s Liverpoolom ostalo tek par mjeseci. Bivši igrač Bayera, ako ide iz Liverpoola, nanio bi ogroman gubitak klubu jer on sa svojom kvalitetom svakom klubu donosi i igrača koji može zauzeti i igrati nekoliko različitih grešaka.

Da stvar bude bolja, Bayern Munchen je isto tako jedan od klubova, koji bi voljeli vidjeti Cana u svojim redovima. Ne treba otpisati ni United, ali ni Chelsea jer čini se kako PSG želi angažirati usluge Kantea.

Bilo kako bilo, utrka za Emre Canom je već krenula, klubova je dosta, njihova imena nisu nepoznata i čeka nas još jedna zanimljiva transfer saga.

Objavi komentar

0 Primjedbe