Zidane: "Cristiano je s druge planete"



Zinedine Zidane se nakon pobjede protiv Eibara u gostima (2:1) obratio medijima, a evo što im je rekao:

Teška utakmica? "Da, jako teška utakmica, od početka pa do kraja. Nismo odigrali dobru utakmicu, ali igrali smo protiv sjajnog protivnika. Možemo biti sretni rezultatom. Izgubili smo puno lopti, ali pokazali smo i neke dobre stvari poput karaktera, borbe"

Zadovoljni ste pobjedom? "Protivnik je bio superiorniji, posebno na početku prvog poluvremena. Gotovo da smo cijelo vrijeme bili na našoj polovici, ali rezultat je na kraju jako povoljan za nas."

Modrić? "Bio je izvan momčadi 20 dana i sada je odigrao sjajno. On je vrlo važan igrač za ovu ekipu. Nikada se ne nervira zbog loše igre. Nije bio plan da igra cijelu utakmicu, ali okolnosti su bile takve pa je morao igrati do kraja. Odigrao je dobro na teškom terenu."

Zašto je Ramos u jednom trenutku išao u svlačionicu? "Imao je neki problem."

Cristiano je taj koji radi razliku? "Za mene je on iz druge galaksije. On je uvijek pozitivan i zna da će zabiti gol. Kada zabije dva gola, on želi zabiti još jedan. On je drugačiji od ostalih, on je poseban. Njegova statistika govori sama za sebe. Moramo poštivati protivnike. No, Cristiano je znao da će zabiti i on to može učiniti u svakom trenutku."

Kako biste ocijenili ovu utakmicu protiv Eibara? "Ovo je vrlo posebna pobjeda. No, bilo je i boljih utakmica s naše strane. Oni su odigrali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali to smo znali, ovo je težak teren za igrati. Oni su tek dva boda do plasmana u europu. Imali smo poteškoća, ali znali smo da će tako biti."

Mislite li da je moguće da Real osvoji ligu? "Do kraja je sve moguće, ne samo za nas. Postoje i druge ekipe. Ali sve se može okrenuti u trenu. Nastaviti ćemo se boriti. To je najvažnije. Ako želimo napraviti nešto, moramo uzeti tri boda u svakoj utakmici do kraja sezone. Možemo biti sretni zbog ova tri boda. Rotacije? Vidjeti ćemo u idućoj utakmici. Sada ćemo se odmoriti na dva dana, ne znam kada smo zadnji put imali toliko odmora. A onda ćemo se pripremati za utakmicu protiv Girone."

Je li rezultat korektan? "Ne mogu vam to reći, ja sam zadovoljan. Vidio sam dobro suparnika danas koji kod kuće igra bez pritiska i stvara vam probleme. Rezultat je takav kakav je, ali bilo je teško."

Igrali ste s Iscom i Baleom? "Pa, igrali su i ostali igrači. Nismo odigrali dobru utakmicu, imali smo dosta poteškoća. Bale i Isco su se borili i puno trčali, što je jako važno. Mislim da kada stvari ne idu u pravom smjeru morate pokazati karakter, a mi smo to napravili."

Objavi komentar

0 Primjedbe