Zidaneovi igrači žele iskoristiti svoju 3-1 prednost iz prve utakmice kako bi odbranili naslov (20:45 sati).

Parc des Princes je stadion gdje se igra uzvratna utakmica između PSG-a i Real Madrida. Ovo je mjeste gdje Real Madrid podigao prvu kontinentalnu krunu. 62 godine poslije, bijeli su se vratili na isti stadion gdje žele nastaviti srezivanje svojih imena u knjige povijesti natjecanja. Nakon njihovog rezultata 3-1 iz prve utakmice na Santiago Bernabeu , Zinedine Zidaneovi troškovi su večeras s ciljem da osigura svoje mjesto u četvrtfinalu i održavati svoju obranu krune koju su podignute u oba prethodna dva izdanja.

PSG  će staviti svoju vjeru u svoj dom, gdje su o posljednjih nekoliko utakmice ostvarili sve pobjede. Međutim, baš kao što su pokazali u prvoj utakmici, Los Blancosi pokazuju svoju formu baš u takvim utakmicama. Govoreći o igri, Sergio  Ramos inzistirao je, "Ovo je sjajna prilika da svijetu pokažemo koliko smo dobar tim".

Ronaldovi golovi: Zidane je u međuvremenu ponovio svoje povjerenje u svoju ekipu: "Svjesni smo važnosti utakmice i mi smo spremni". Kao što uvijek radi ove velike utrke, šef bijelih pozvao je  svakog igrača svoje momčadi . Među onima u popisu, ponovno je ime koje se ističe, Cristiano Ronaldo. Portugalac dolazi na show u Pariz kao vodeći strijelac natjecanja, nakon što je postigao golove u svakoj od svojih sedam utakmica (11 golova). Osim toga, trenutno uživa u najboljoj igri ove sezone: Tresao je mrežu 14 puta u posljednjih osam nastupa.

Što se tiče PSG-a, oni se moraju suprotstaviti dobro zbog odsutnosti ozlijeđenog Neymara , no oni se pohvaljuju cijelom flotom napadačkog talenta koji je sposoban uraditi veliku štetu kraljevskom klubu. Unai Emeryjev klu je dosta efikasan na domaćem terenu u Ligi prvaka (15 golova u tri utakmice) i daleko su najbolji u Ligue 1. "To je vrlo važna utakmica za sve naše navijače i za Francusku kao cjelinu", inzistirao je španjolski taktičar. 

Real Madrid je nepremostiv u posljednje četiri posjete Francuskoj. Njihovo najnovije putovanje smo ig gledali nigdje drugo nego na stadionu kojem večeras igraju, Parc des Princes u 2015. godini, igra koja je završila bez golova 0-0. PSG će vjerovatno biti motiviran dosta večeras jer igraju pred svojim navijačima i na svom stadionu. Danas kada Real Madrid slavi 116. rođendan, Zidaneove snage će biti željne pokazati upravo zašto su oni kraljevi Europe.