Real Madrid želi samo jednog golmana



Imena Davida de Gee i Thibauta Courtoisa u posljednje vrijeme se sve više vežu za Real Madrid, no čini se da je stvarnost u potpunosti drugačija jer Los Blancosi rade na sasvim drugom transferu!

Alisson Becker je igrač kojeg traže u Madridu! Već se neko vrijeme pokušava pronaći zamjena za Keylora Navasa u Davidu de Gei, pa je najbliži dolasku u posljednje vrijeme bio i Kepa Arrizabalaga, no svaki od navedenih transfera je propao.

No čini se kako su se svi u klubu okrenuli ka Brazilcu u dresu Rome jer je njegovo stanje nekako najčišće u pogledu na ostale.

Što se tiče Španjolca u redovima Uniteda, Mourinho je tu poručio Realu da golmana potraži na drugoj adresi, a Belgijanac je rekao kako namjerava i dalje nastaviti sa svojom karijerom u Chelsea-ju.

Uz sve to, ako to pogledamo iz Realovog stajališta, za takvog golmana iz engleske prve lige morali bi platiti oko 100 milijuna eura.

I tu se pojavio Alisson, kojeg bi u Madridu mogli dovesti za 50-60 milijuna eura, a dobili bi golmana koji se može natjecati i s jednim i s drugim ranije navedenim.

25godišnji golman Rome je 216. godine stigao u talijanski klub iz Internacionala. Sasvim je jasno da će čelnici Rome dobro zaraditi na golmanu, posebice kada vide da je CIty za Edersona platio 51 milijun eura.

POTREBA ZA GOLMANOM!


Blancosi su imali prvi pravo kupnje golmana jer su oni u konstantnoj potrazi za golmanom, ali čini se da prije par tjedana nisu odlučili povući potez transfera Alissona.

No Becker je i dalje nastavio s fantastičnim partijama u Ligi Prvaka, a novi izazov mu sada predstavlja Barcelona protiv koje igra u sklopu četvrtfinala.

U ovoj utrci za golmana spominje se i Liverpool, ali Alisson se već izjasnio po tom pitanju:
 "Sve poveznice sa mnom u posljednje vrijeme ne mogu negirati." - priznao je za Globesport.

"Ljudi dobiju zadovoljstvo kada ih se prepozna. Ja se osjećam jako sretno jer su mene prepoznali. To znači da svoj posao obavljam jako dobro. Čak i više od tog posebice kada čujem da postoji interes Real Madrida."

A ŠTO S KEYLOROM?!


Ono što je svima jasno je da će Zidane i dalje preferirati ostanak Keylora Navasa jer je s Kostarikancem ostvario jako dobar odnos i Keylor je postao Zidaneova osoba od povjerenja.

No čini se kako Zidaneovo razmišljanje se na tom putu razilazi s onima koji se nalaze u vrhu kluba, a njihova namjera je dovesti novog golmana.

Dolazak Karla Letice iz Hajduka iz ove perspektive ne drži vodu, iako je bljesnuo u par navrata, svi polako stječu dojam da je to bilo to od golmana splitskog Hajduka.

Ono što Madrid trenutno radi jest razmatra nekoliko opcija. Zanima ih Alisson, ali i dalje drže sve otvorenim.

Objavi komentar

0 Primjedbe