Real Madrid spreman da proda igrača Liverpoolu



Prema izveštajima Express-a , Real Madrid je spreman da proda Danija Ceballosa ovog ljeta. Španca je prošle godine kupio Zinedine Zidane, ali se trudio da utiče na klub.

Real Madrid je doveo Ceballosa u julu 2017. godine iz Real Betisa za naknadu od oko 18 miliona eura. Španci su uživali u par dobrih sezona u Betisu koji su uhvatili Madridovo oko. Igrao je 128 klubskih utakmica i još uvijek ima samo 21 godinu.

Uprkos tome što je na prvom startu za španske gigante postigao prednost, igrač se trudi da napravi utisak u klubu i započeo je tek sedam utakmica ove sezone. Kao rezultat, traži odlazak iz kluba.


On ima ugovor do 2023. godine i vrijedi preko 25 miliona funti.

Ceballos smatra da je njegov razvoj blokiran zbog ograničenog vremena igranja u Madridu i spreman je da nastavi dalje. Liverpool, Arsenal, Juventus i Milan su zainteresovani za igrača po izveštajima.

Liverpool, koji su ranije bili povezani sa igračem, vjeruju se da će napredovati u trci za svoj potpis, jer žele zamijeniti Philippea Coutinhoa, koji je napustio klub da se pridruže Barceloni u januaru. Budućnost Emre Cana je takođe veliki znak pitanja, a Liverpool aktivno vodi zamjene. Zbog toga je Ceballos atraktivna opcija za The Reds-e.

U ovom trenutku smatra se da je igrač nesretan i traži transfer u drugi klub ako se pojavi prilika.

Ceballos je zaista talentovan igrač koji treba redovno igrati kako bi nastavio svoj razvoj. Prema tome, odustajanje od kluba će biti dobro za igrača, s obzirom na činjenicu da je Madrid spreman da ga proda ako dođe značajna ponuda.

Objavi komentar

0 Primjedbe