Real Madrid pronašao zamjenu za Isca?



Čini se kako je Madrid i prije ljetnog prijelaznog roka krenuo u akciju dovođenja igrača, a iza Guardiolinih leđa, zvijezda Cityja je dogovorila sve s Perezom i čini se da na ljeto možemo očekivati mladog veznjaka u dresu Real Madrida.

Vijest s Otoka prenijeli su izvori iz Španjolske. Čini se kako je Real Madrid već duže vrijeme zainteresiran za Engleza Raheema Sterlinga. On bi trebao biti zamjena za Isca, koji nije zadovoljan svojom minutažom u dresu Madrida, ali i za Garetha Balea, koji isto tako nije oduševio u posljednjih godinu i pol kako su ga zahvatile ozljede.

To svakako može brinuti Guardiolu i sve u Cityju jer ove sezone Sterling je jedan od ključnih igrača "Građana". U pogledu na sva natjecanja upisao je 20 pogodaka i tomu je dodao 6 asistencija.


23 godine star veznjak posjeduje veliku brzinu, izuzetno dobro barata loptom i postiže pogotke, što ga čini idealnim pojačanjem za Los Blancose. No ako je za vjerovati navodima s Otoka, čini se kako City neće tek tako lako pustiti svog igrača.

Guardiola je ove sezone od Cityja napravio nezaustavljivu silu, koja je već odnijela jedan trofej, a u engleskoj ligi su suvereno prvi i čini se kako već sada možemo zaključiti da će oni odnijeti i tu titulu u svoje vitrine.

U Cityju žele i trofej Lige Prvaka isto tako. Ali, Real Madrid je već ranije pratio Sterlinga i čini se kako ljetna rekonstrukcija kluba iz Madrida na svojim listama ima zapisanog i Sterlinga. City je velik klub, no tko može odoliti pozivu Real Madrida?!

Objavi komentar

0 Primjedbe