Real Madrid insistira na tome da ne žele pustiti Garetha Balea za manje od 88 miliona funti



Real Madrid je upozorio sve klubove koji žele dovesti Gareth Balea ovog ljeta da neće moći otići za manje od 100 miliona eura.

Velšanin je stigao u Madrid 2013. godine i ima ugovor do 2022. godine, ali izvještaji ukazuju da je Realova hijerarhija razmišljala o odstranjivanju velškog čarobnjaka kako bi se financirala ljetna zabava.

Bale je pokušavao sastaviti neprekidnu utrku na Bernabeu nakon brojnih ozljeda, ali je ove sezone u 29 utakmica uspio postići 12 golova.


Prema AS-u,  vrijeme Balea u glavnom gradu Španjolske istječe, ali Madrid ga neće pustiti na jeftin način i želi nadoknaditi novac koji su platili prije pet godina.

Balue bi se mogli pridružiti u odlasku Los Blancosa suigrači Isco i Mateo Kovačića kao pravi pokušaj prikupljanja sredstava za potpuni remont Zinedine Zidaneove momčadi nakon osrednje sezone.

Manchester United je želio Balea u gotovo svakom prelaznom roku, a Velšanin je stigao iz Tottenhama za 85.3 miliona funti. 

Na Old Traffordu raste uvjerenje da bi Bale mogao napustiti Bernabeu krajem sezone. 

AS tvrdi da je Jose Mourinho prošleg ljeta ispitivao Balea, ali igrač je želio boriti se za svoje mjesto pod Zinedineom Zidaneom i ostao na mjestu. 

Baleov ugovor vrijedi ukupno 500.000 funti tjedno, što znači da samo United, Manchester City i Chelsea mogu priuštiti da ga vrate u Premier ligu. 

Objavi komentar

0 Primjedbe