Real Madrid i Manchester United vode bitku za jednog od najboljih štopera Premier lige



Realu je prijeko potreban ili jedan centralni branič ili dobra zamjena za Danija Carvajala, pa su Blancosi u svoje redove odlučili dovesti ponajboljeg braniča engleske lige! na putu do transfera stoji im United!

Mauricio Pochettino je rekao kako ne namjerava stajati na putu Tobyja Alderwierelda, posebice ako igrač izrazi želju za odlaskom sljedećeg ljeta.

Belgijanac odbija potpisati novi ugovor sa Spursima i čini se da je odlučan u namjeri da ode iz engleskog kluba.

Trener Tottenhama je rekao kako ne namjerava stajati na putu svojim igračima, pa tako i njemu, te da ako izrazi striktnu želju za odlaskom, da mu neće ni najmanje smetati.


Sportsmail navodi kako je Pochettino već prihvatio tu činjenicu, te je kompletnu situaciju odlučio prepustiti u ruke predsjedniku kluba.

Naime, ako klub za Tobyja dobije ponudu koja je prihvatljiva, Pochettino će biti sretan s odlaskom svog ponajboljeg braniča. Klubovi koji prate situaciju su Manchester United i Real Madrid.

Jedino što u ovom trenu traži od svog igrača je da u potpunosti ostane odan Tottenhamu. A i sam Pochettino glasi za trenera koji jako dobro zna upravljati s igračima i kako ih prodaje za izuzetno dobre sume novca.

Najbolji prikaz za to je Kyle Walker, koji je prošle sezone otišao u redove Manchester Cityja za više od 50 milijuna funti.

Rose je isto tako nezadovoljan svojim statusom i čini se kako bi i on mogao narednog ljeta napustiti redove Spursa.

Nakon što se Alderwiereld vratio nakon povrede, Pochettino ga nije uvrstio u veliku većinu utakmice, a one koje je propustio bile su visokoprofilne utakmice i to je očigledno zasmetalo Belgijancu.

Ako na kraju Toby odluči ne potpisati novi ugovor, tada je jasno da će Tottenham morati prodati svog braniča ovog ljeta ako žele zaraditi na njemu bilo kakav novac jer vrijeme nije na njihovoj strani.

Objavi komentar

0 Primjedbe