Real Madrid je ponovno oživio, a jedan od igrača koji su svakako digli Madrid iz ponora je Lucas Vazquez! S 26 godina i dalje je vrlo mlad, a neki bi rekli u naponu snage, te ako nastavi ovako igrati, onda ne treba čuditi ako dobije poziv od Lopteguia s kartom za Rusiju!

Iako je odigrao tek 15 minuta za Španjolsku otkako ju je preuzeo novi trener Julen Loptegui, ovakvi nastupi krilnog napadača Real Madrida jednostavno ne mogu proći neprimjećeno.

I dalje novi izbornik Španjolske bio je jedan od gledatelja na Parku Prinčeva i mogao je odgledati jednu prekrasnu izvedbu Real Madrida, a svakako je sa svojom 13. asistencijom zablistao baš Lucas, koji je omogućio Ronaldu da postigne prvi pogodak na utakmici.

Realova 17ka, koja je ove sezone postigla 7 pogodaka nalazi se u konkurenciji sa Pablom Sarabiom, Susom, Vitolom, Pedrom i Jose Callejonom u pogledu na poziv izbornika ovog ljeta za Svjetsko Prvenstvo u Rusiji.

Ima velika prava nadati se pozivu, no Lucas je ostako, kao i uvijek skroman:
 "Nadam se da će me Loptegui pozvati. Naravno da bih volio ići u Rusiju."

Ono što je sada jako važno je da mu Zidane vjeruje, a to je pokazao s tim što mu je posebno čestitatao nakon odlično odrađenog posla protiv PSGa! Video možete pogledati ovdje!