Popis Real Madrida: Salah jedan od nekolicine igrača kojeg želi dovesti kraljevski klub



Real Madrid će na ljeto krenuti po igrača Liverpoola, Mohameda Salaha.

Prema pisanju ''Diario Gola'', Real Madrid je pripremio popis potencijalnih transfernih ciljeva ovog ljeta, koji uključuje i fenomenalnog igrača Liverpoola, Mohameda Salaha.

David De Gea, Thibaut Courtois, Marquinhos, David Alaba, Goncalo Guedes i Arsenalov Hector Bellerin također se smatraju mogućim Realovim metama ovog ljeta, a tu su i napadačke želje Harry Kane i Robert Lewandowski.

Već od ranije je poznato kako se Real sprema za prometno ljeto nakon što je ispao iz utrke za naslov prvaka u La Ligi. Očekuje se kako će Madrid biti poprilično angažiran na tržištu.

U cijeloj priči nije mogla proći nezapaženo ni Salahova spektakularna sezona u Liverpoolu. Egipćanin je proteklog vikenda zabio svoj 32. pogodak ove sezone i na putu je da do kraja sezone prođe broju od 40 golova. Nedavno je i proglašen igračem Premier lige za mjesec veljaču/februar.

Liverpool će, naravno, očajnički pokušati zadržati Salaha nakon što je ove godine već ostao bez Coutinha. Ponudit će mu i novi bogati ugovor samo da ostane na Anfieldu, ali nije isključivo da ako dođe ponuda Reala, da može doći do sličnih problema kao s Coutinhom.

Objavi komentar

0 Primjedbe