Oglasio se Neymarov otac, da li mu sada vjerujemo?



Da li će Neymar ostati u Parizu?

Nakon što smo jedva čekali da se sapunica oko Neymara završi prošlog ljeta, izgleda da ćemo morati da je gledamo i ove godine.

Prethodnih dana sve češće se spekuliše o Neymarovom odlasku, odnosno povratku u Španiju, u Barcelonu ili u Real Madrid, ali sada su, očekivano, stigli demanti.

Neymarov otac je održao konferenciju za medije i istakao da je njegov sin sretan u klubu.

"Neymar je veoma, veoma sretan i motivisan. Uzbuđen je zbog mogućnosti da se što prije vrati na teren. Neymarova budućnost je u PSG-u", rekao je Neymarov otac.

Prvi čovjek kluba Nasser Al-Khelaifi je potvrdio istu priču.

"On je veoma sretan u klubu, naravno. Veoma sam sretan što smo se vidjeli i siguran sam da će se uskoro vratiti na teren. Sve te priče prethodnih nedjelja o tome da Neymar nije sretan su lažne i pokušaji da se destabilizuje naš projekat", istakao je Al-Khelaifi.

Međutim, ako malo premotamo vrijeme unazad, recimo na tačno godinu dana, marta prošle godine Barcelona je napravila historijski preokret upravo protiv Parižana. Neymar je poslije toga govorio da je u najvećem klubu na svijetu, sa najboljim igračima i da želi da ostane još dugi niz godina u Barceloni.

To je potvrdio i njegov otac, a svi znamo šta je počelo da se dešava već krajem iste sezone. Sapunica će ipak potrajati i ove godine, barem do stote epizode...

Objavi komentar

0 Primjedbe