Odlazi li BBC u povijest?



BBC odlazi u povijest! Zinedine Zidane je jučer protiv PSG-a odlučio ostaviti Garetha Balea (ponovno) na klupi i tako je svima dao naslutiti da započinje revolucija u redovima Kraljevskog kluba. Sve nas je začudila njegova odluka da u najveću utakmicu u sezoni kreće s Lucasom i Asensijom, ali to se pokazalo kao pun pogodak. A navodno je Zizou već rekao Florentinu da će ostati ovdje i iduće sezone ako Bale i Benzema napuste klub.

Zidane se vjerojatno neće crvenjeti kada ga pitaju zašto mu je igrač od 100 milijuna na klupi u ovako važnoj utakmici jer i sam Velšanin zna da su ozljede uništile njegovu karijeru u Real Madridu i da više nije nedodirljiv u napadu. Dakle, gospodine Mourinho, evo vam igrač kojeg toliko želite, a za njega ćete morati izdvojiti 100 milijuna eura. Da, dobro ste vidjeli, Florentino Perez će za svog napadača tražiti najmanje toliko.

Karim je još jedan igrač o kojem se treba pričati nakon sinoćnje utakmice. Znamo da njega Zidane uvijek podržava, ali i on je izgubio svoju važnost te isto tako više nije nedodirljiv. Da se grubo izrazimo, on je zaboravio zabijati golove i nikako ne može biti "devetka" Real Madrida. On sudjeluje u igri i pomaže ekipi, ali to nije njegova prava zadaća. Jednostavno mora zabijati više ključnih pogodaka za svoj klub.

No, nije sve toliko crno. Tu su "djeca" Marco Asensio i Lucas Vazquez koji su podigli svoju razinu igre i lagano cementiraju svoje mjesto u prvih 11. A pored svega toga, oni su budućnost ove ekipe i ne sumnjamo u to da ćemo ih u bijelom dresu gledati još puno godina. Zidane na svakom treningu posebno razgovara s njima i daje im savjete, što se pokazalo korisnim u zadnjih nekoliko utakmica. Definitivno postoje iskre u njihovim očima koje nam garantiraju svijetlu budućnost...

Objavi komentar

0 Primjedbe