Neymar nikad više u Parizu, ovo je ponuda za Brazilca?



Ljut je na oca, navodno se povjerio prijateljima, suma koju traže Parižani je prevelika, ali da li je ovo izlaz?

Španski mediji pojačavaju pritisak na PSG, navodno je poslije eliminacije od Reala, Neymar Senior rekao da njegov sin nikada više neće nositi dres Parižana.

On se sastao sa predsjednikom Real Madrida, Florentinom Perezom, tražio od njega da učini sve kako bi se Neymar već ovog ljeta preselio na Santiaogo Bernabeu.

Priča o Barceloni, odnosno povratku na Camp Nou je nerealna.

Direktor Parižana je navodno za to da Neymar bude prodat, ali 400 miliona eura sigurno niko neće platiti.

Nasser El Khelaifi odbacuje mogućnost da pusti Brazilca, mada se čini da će se pitati vlasnici, koji prije svega ne žele negativan imidž, ali ni same nevolje u klubu. Porodica Al-Tani vladari Katara su navodno spremni da razmotre ponudu Florentina Pereza sa kojim ima određene poslovne odnose van fudbala.

Španski "ABC" čak tvrdi da je Neymar ljut na oca što ga je ubijedio da dođe u Francusku, vjeruje da je liga slaba, da klub ne može da napreduje.

On će tri mjeseca biti odsutan, vidjet ćemo ga ponovo tek u dresu Brazila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a španski list zaključuje da bi za 300 miliona eura posao ipak mogao da bude završen, ali i da Perez ima ambiciju da ubaci u sporazum Balea i Benzemu kako bi smanjio cijenu Brazilca.

PSG traži napadača, što se Velšanina tiče, tu će stvari teže ići, ali ostaje da vidimo hoće li Neymar ponovo srušiti rekord i ima li istine u tvrdnjama da će on učiniti sve da natjera Parižane da ga prodaju Realu.

Objavi komentar

0 Primjedbe