Modrićeve muke su prilika za Kovačića: Mateo se može dokazati protiv PSG-a



Uoči uzvrata Lige prvaka između PSG-a i Real Madrida najviše se priča o ozljedama. Iako je u fokusu većine tema Neymar koji je otpao do kraja sezone i kraljevi muku muče s važnim izostancima.

Pet dana prije važne utakmice, još uvijek ne treniraju Luka Modrić i Toni Kroos. Real je u petak odradio posljednji trening uoči prvenstvene utakmice s Getafeom, a na njemu nije bilo veznog dvojca, ali je zato trenirao Marcelo koji se još u četvrtak priključio suigračima.

Iako se za Kroosa odmah nakon što se ozlijedio predviđalo da neće biti spreman, Modrićev problem s mišićem se produžio. Kraljevi su 20. veljače objavili da Hrvata neće biti od sedam do deset dana, a on još uvijek nije krenuo ni trenirati.

Nedjelju je Zidane dao slobodnu igračima, pa bi Modrić i Kroos, ako će i konkurirati za PSG, imali samo jedan trening s momčadi - u ponedjeljak u Parizu.

Stoga je izglednija opcija da niti jednog od njih ne bude na Parku prinčeva, a u tom slučaju će mjesto u prvoj postavi najvjerojatnije zauzeti Mateo Kovačić.

Kova će biti uparen s Casemirom u sredini veznog reda i trebao bi čuvati PSG-ov napadački trojac  - Mbappea, Cavanija i Di Mariju.

I on je imao problema s ozljedom i propustio je čak 14 utakmica ove sezone, ali sada je spreman. I to u pravom trenutku kada Realu više nego ikad treba pomoć u veznom redu. Marca piše da mu je to savršena prlika da Zidaneu pokaže da može biti ključni igrač u momčadi u zadnjem dijelu sezone.

Objavi komentar

0 Primjedbe