Marcelo igra veliku ulogu kod Neymarovog transfera u Real Madrid



Real Madrid i Neymar se u posljednje vrijeme sve više stavljaju u istu rečenicu. Brazilac izgleda ne planira karijeru nastaviti u Parizu, a njegova nova destinacija bi mogao biti Madrid.

Veliku ulogu u tom velikom transferu bi mogao odigrati njegov suigrač iz reprezentacije, Marcelo koji je drugi kapetan Real Madrida. Marcelo je Neymarov vjerni prijatelj i imati će čitav mjesec tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji da ga nagovori da obuče bijeli dres.

Kao što smo rekli, Marcelo je jedan od četvorice kapetana i ima određene povlastice u svlačionici Real Madrida. Osim toga, u jeko dobrim odnosima je s Neymarom. Takošer, on je navodno bio jedan od ljudi koji su nagovarali napadača da napusti Barcelonu prošlog ljeta.

Neymar bi se trebao oporaviti do Svjetskog prvenstva i trebali bi ga gledati na tom velikom turniru na kojem se on mora pokazati ako želi uzeti Zlatnu loptu, jer su se njegove šanse za to umanjile nakon ispadanja iz Lige prvaka. A to će biti savršena prilika za Marcela koji će ga pokušati uvjeriti da je Madrid najbolja opcija za njega u ovom trenutku.

Brazilac je već jednom nogom izvan PSG-a. Kroz cijelu sezonu nastaju razne kontroverze između njega i pariškog kluba, bilo zbog izvedbi na terenu ili izvan njega. Ipak, francuski klub neće tek tako pustiti jednog od najboljih igrača na svijetu.

Bogati šeik Al-Khelaifi će dati sve od sebe da on ostane na Parku Prinčeva, iako, tijekom utakmice na Santiago Bernabeuu, navijači bijelog kluba su Neymaru već dali do znanja da ga žele.

Objavi komentar

0 Primjedbe