Luka Modrić se vratio sa stilom



Real Madrid je ubilježio ugodnu pobjedu protiv Eibara u gostima s 1:2, a Luka Modrić je bio igrač koji je zasjao u toj utakmici nakon što je propustio pretposljednju utakmicu protiv PSGa na Parku Prinčeva.

Hrvatski veznjak brzo se vratio na svoju standardnu razinu, te je bio glavni diktator tempa na utakmici unatoč činjenici da 24 dana nije igrao niti jednu natjecateljsku utakmicu.

Upisao je asistenciju za prvi pogodak Cristiana Ronalda, te je s tim pokazao koliko je važan igrač za Real Madrid, odnosno po tom poretku se svrstao odmah iza Portugalca.

Nakon što je presjekao dodavanje Arabille, bivši veznjak Tottenhama je krasno odigrao loptu u prostor za Cristiana Ronalda.

No to nije jedina stvar u kojoj je zablistao Luka Modrić, on je tokom utakmice 15 puta vratio loptu u posjed svoje momčadi.

Iako je prethodno bio ozljeđen, užasno veliki dio prostora je pokrio Modrić prošle subote i u potpunosti je kontrolirao tempo utakmice.

Eibar je jednostavno bio bespomoćan u ovoj utakmici protiv njega.

Asistencija za prvi gol Real Madrida bila je ujedno i njegova četvrta ove sezone.

Tu se moglo vidjeti koliko se Modrić i Ronaldo dobro poznaju i kako igraju na istoj valnoj duljini.

To se ujedno moglo vidjeti i na utakmici protiv Borrusie Dortmund u grupnoj fazi Lige Prvaka, ali i poslije u finalu Svjetskog Klupskog Prvenstva.

Čisto radi spomena, Modrić je ove sezone zabijao Deportivu La Coruni i APOELu, a asistent kod oba pogotka bio je ni manje ni više nego Cristiano Ronaldo.

Objavi komentar

0 Primjedbe