Legenda Real Madrida uskoro postaje trener



Raul Gonzalez Blanco, legenda Real Madrida će uskoro dobiti novi posao! Najveći igrač u povijesti ovog Kluba uskoro će postati trener. Naravno, kao što se i očekivalo, u početku će on voditi mlađe uzraste Real Madrida s kojima već ima određenog iskustva jer je često išao na razna putovanja s mladim ekipama Kraljevskog kluba.

Nakon "izleta" u Schalke 04, Al-Sadd i NY Cosmos, Raul se vraća kući u svoj Madrid gdje smatra da je idealno mjesto za njega. On će od iduće sezone voditi Juvenil B ekipu, koju trenutno trenira Alvaro Benito. Benito je bio nejgov suigrač u Kraljevskom klubu, a baš on će preuzeti Juvenil A ekipu koju do sada vodi Guti.

Santiago Solari više neće voditi Castillu jer mu ističe ugovor ovog ljeta i očekuje se da će drugu momčad Real Madrida preuzeti spomenuti Guti. On radi fantastičan posao u U19 ekipi Los Blancosa i zaslužuje promaknuće.

Očekuje se da će Guti dobiti ponude da vodi neke prvoligaše u Španjolskoj ili Europi. No, on je fokusiran na ostanak u Madridu i vođenje Castille.

Prije nekoliko dana i sam Guti je rekao da je spreman za preuzimanje prve momčadi ako Zidane ode. Iako, naglasio je da je Zidane veliki trener i da bi volio da ostane tu još nekoliko godina.

Što se tiče Raula, ovo bi trebao biti njegov prvi posao trenera u karijeri nakon što je mnogo učio i pripremao se za ovaj trenutak. Ako će učiti svoje igrače da igraju i da se ponašaju kao on nekada, ne sumnjamo u to da će biti itekako uspješni.

Objavi komentar

0 Primjedbe