Igrači Real Madrida žele Neymara u svlačionici



Operacija "NeyMadrid" je još uvijek u tijeku na Santiago Bernabeuu. Iako Florentino Perez i ostali direktori znaju da će to biti gotovo nemoguća misija na ljeto, oni očekuju da će igrač i njegov otac uspjeti nagovoriti PSG da napuste klub. Spomenuti dvojac pokazuje simpatije prema PSG-u, ali itekako razmišljaju o Madridu. Riječ je upravo o "flertu" Neymara Sr.-a i njegovih predstavnika s Real Madridom, što nikako nije mala stvar.

A u prilog ovom transferu idu i nogometaši Real Madrida koji se ne bi bunili da Neymar dođe u njihovu svlačionicu. Niti njegovo igranje u Barceloni, niti njegova ekscentričnost izvan terena i na terenu neće smetati igračima Reala i oni ga žele uz sebe. Za njih je dolazak Brazilca jako dobra vijest, kao vjerojatno i za većinu navijača.

Nekoliko igrača Real Madrida izjavilo je da želi Neymara u Klubu, a to su neki dan učinili Varane, Carvajal i Casemiro u intervjuu za Cadenu SER. "On je kvalitetan igrač i sigurno bih ga doveo", rekao je Casemiro koji često razgovara sa svojim sunarodnjakom. A Casemiro je još naglasio da su mu vrata Real Madrida uvijek otvorena i da će biti jako teško dovesti ga na ljeto. "Pa naravno da bih ga doveo u Madrid", kaže Carvajal. Dok je Varane dodao: "On je vrlo talentiran napadač".

Faktor Cristiano Ronaldo

Svi se pitaju samo jednu stvar, a to je kako će se Neymar i Ronaldo slagati u istom timu?! Casemiro je također izjavio da Neymar zna voditi svlačionicu, ali i da bi se dobro slagao s Ronaldom. No, "problem" je oko plaće. Navodno Ronaldo ne želi da Neymar odmah na početku svog mandata ima veću plaću od njega. Brazilac sada u Parizu na godinu ima 35 milijuna eura i malo je vjerojatno da će pristati na manji iznos u Madridu.

To nisu jedini igrači koji su javno priznali da žele Neymara, kapetan Sergio Ramos je isto tako rekao nešto slično: "Volim igrati s najboljima, a jasno da je Neymar jedan od najboljih. Lakše će doći iz Pariza nego iz Barcelone".

Na isti način je reagirao i Marcelo: "Mislim da će Neymar doći u Madrid i sjajno će se uklopiti u ekipu. Jednoga dana će sigurno doći."

Objavi komentar

0 Primjedbe