Gareth Bale ne želi nastaviti karijeru uz Zidanea



Čini se da je budućnost Garetha Balea veoma izvjesna, a ona sigurno nije u Real Madridu. Informacije koje stižu s Otoka praktički su osuđene na Baleov odlazak ovog ljeta. Navodno napadač želi svoju karijeru nastaviti u Engleskoj i to što dalje od Zinedinea Zidanea.

Prema informacijama kojima raspolaže Mirror najbolji strijelac u povijesti Walesa ne želi nastaviti u Madridu i biti u drugom planu kao ove sezone. Iako ga Zizou u svakoj izjavi brani, čini se da njihov odnos nije baš najbolji s obzirom da Bale u većini utakmica ulazi s klupe, a navodno ga je pogodilo ne igranje protiv PSG-a od prve minute. No, on očito više ne može igrati na najvišoj razini i Zidane zna što radi.

Dakle, dok je Zidane trener Real Madrida, Bale će tražiti odlazak. Što znači da će Bale sigurno otići ako Los Blancosi osvoje Ligu prvaka jer onda ostaje Francuz na klupi.

Bale bi tako najvjerojatnije pojačao Manchester United koji ga želi još iz vremena dok je igrao za Tottenham, koji je isto tako zainteresiran, a jedno vrijeme se spominjao i Chelsea.

Objavi komentar

0 Primjedbe