Dva mlada talentovana igrača trenutno nemaju mjesta u Real Madridu



Real Madrid će ovog ili idućeg ljeta morati krenuti u osvježavanje ekipe jer tu je trenutno dosta igrača s 30 ili više godina, pa se treba pobrinuti za budućnost. Los Blancosi znaju kakve talente imaju u ekipi i na posudbama, ali navodno još uvijek smatraju da oni nisu spremni za igranje u prvoj ekipi.

To se prvenstveno odnosi na Martina Odegaarda i Viniciusa Juniora. Niti jedan nije u Zidaneovim planovima za iduću sezonu. U Klubu planiraju da obojica odrade predsezonu s prvom ekipom u SAD-u ovog ljeta, a onda bi Zidane nakon toga trebao donijeti odluku. No, oni trenutno nisu u prvom planu našeg trenera koji se mora posvetiti dovođenju većih imena, a za ovu dvojicu je najrealnije da ponovno odu na posudbe.

Odegaard igra svoju drugu sezonu u Nizozemskoj, točnije u Heerenveenu. On baš i ne napreduje onako kako se od njega očekivalo. 19-godišnjak je 2015. godine stigao u Madrid kao velika nada, ali u bijelom dresu je upisao tek dva nastupa i onda se zaputio na posudbu.


S druge strane, Vinicius želi ostati još godinu dana u Flamengu. On se itekako mora razvijati jer ima tek 17 godina, a Real Madrid je platio 45 milijuna eura za njega pa ne bi bilo dobro riskirati s tako skupim pojačanjem.

Međutim, "problem" za njega predstavlja to što ga Madrid želi već ovog ljeta u prvoj ekipi nakon što odradi predsezonu s ostalim igračima. Iako postoji i mogućnost da ode na posudbu u neki europski klub.

Spomenimo i to da Real Madrid sada u prvom planu ima Marca Asensija i Lucasa Vazqueza koji su već u timu i postaju jedni od ključnih igrača.

Objavi komentar

0 Primjedbe