David Beckham zove Cristiana Ronalda u MLS



Svaki dan u raznim medijima objave se špekulacije o odlascima igrača iz Real Madrida, ali i dolascima. Pa su tako danas dva engleska portala The Mirror i Daily Mail objavili jednu jako zanimljivu vijest, koja bi se mogla pretvoriti u stvarnost.

Naime, poznato je da David Beckham osniva svoj vlastit klub na Floridi u Miamiju te će on postati 25 klub u povijesti MLS-a. A sam klub bi počeo djelovati tek 2020. godine.


Bivši igrač Real Madrida svakako želi izgraditi veliku ekipu koja će biti moćna u Sjevernoj Americi. Pa će navodno pokušati angažirati Carla Ancelottija kao trenera s kojim ima jako dobar odnos. Talijan još uvijek nema nikakvog posla nakon odlaska iz Bayerna i moguće je da će mu idući angažman biti upravo u MLS-u. Spominje se i ime Zinedinea Zidanea kao potencijalnog trenera njegovog novog kluba.

Ako imate velikog trenera, da biste stvorili moćan klub, morate imati i velike igrače. Pa se tako aktivno priča da će Wayne Rooney biti novi član tog kluba, ali i Cristiano Ronaldo koji je rekao da će igrati nogomet do 40. godine. Podsjećamo, ugovor s Real Madridom mu ističe 2021. godine.


Cristiano Ronaldo je trenutno u jako dobroj formi iako ima 33 godine. Postigao je 37 pogodaka 35 nastupa ove sezone i pokazao svima da su godine samo broj. Ne znamo hoće li biti na toj razini za dvije godine, ali ako ne pomogne Beckhamu igrački, ne sumnjamo da će njegov novi klub puno zaraditi preko sponzora zbog Cristiana. Naravno, pod uvjetom da se ovaj transfer dogodi.

Objavi komentar

0 Primjedbe