"Da li odlaziš iz Real Madrida?"



Isco otkriva koje ponude ima na stolu.

Bez saveznika, Isco Alarcón je izgubio "prijatelje" u Real Madridu. Vezni igrač je izgubio povjerenje svojih saigrača, trenera i čak odbora. Isco Alarcón izgubio je povjerenje svih u Real Madridu.

Kao što je već novinar José Luis Galiacho rekao u Extraconfidencialu, Isco prikuplja negativnu atmosferu u timu. "On je igrač velike tehničke kvalitete, ali stvara negativnu atmosferu. Izvještaji govore o njegovom ponašanju i lojalnosti kao jedan igrač, koji bi izazvao ozbiljno nezadovoljstvo u Real Madridu ", otkrio je novinar.

"Isco je igrač vrhunskog tehničkog kvaliteta, ali isto tako stvara negativan odnos sa svojim saigračima, gdje ga neki smatraju izdajnikom", zaključio je Galiacho u svom članku.

U trenerskom kadru imaju i njega u centru pažnje. Zinedine Zidane je duboko razočaran igračem. Trener se kladio na njega kada mu je Florentino Perez dao izbor između Isca i Jamesa Rodrigueza, ali smatra da on nije dao ono što je očekivao u prilikama koje je imao.

Sa svoje strane, među odgovornima ne zaboravite dvosmjernu igru ​​koju je igrač donio prošle sezone. Igrač je završio ugovor u junu 2018. godine i prijetio je klubu da će prošle godine ići na niske troškove ili biti igrač koji će otići besplatno, ako ne ispune svoje zahtjeve. Sve to koriste Manchester City i FC Barcelona.

Isco nema nedostatak ponuda

Situacija je dovela do toga da je igrač nedavno obnogvio ugovor, ali sa nogom i pola izvan Real Madrida. Pogoršanje odnosa između igrača i sektora kluba ga je stavilo u centar pažnje. Toliko da oni neće oklijevati da otvore vrata ako ponuda stigne sa nekim od uslova u narednim mjesecima.

Pitanje koje oni ne znaju u Madridju, gdje Isco nema više povjerenika, ali u Malagi, gdje još uvijek ima nekoliko prijatelja iz svog vremena u Andaluzijskom timu. "Da li odlaziš iz Real Madrida", bio je uptan bivši igrač Malage na koje je Isco već priznao neke ponude koje ima na stolovima, a to su Macnhester City, Chelsea i Juventus iz Torina , koji su već bili zaniteresovani prošlog ljeta.

Objavi komentar

0 Primjedbe